Vad är Gel handskar?

I en värld av cykel ridning, är vibrationer fienden. Cykeltillverkarnas studera de bästa ram material för dämpa stötar och vibrationer, ofta med dyra eller svåra att tillverka material för att bekämpa sådana obehag. För varje dag rider, dock finns det enklare sätt att hålla händerna och handlederna till mods under cykling din cykel utan att spendera en förmögenhet på en toppmodern cykel. Den första och billigaste steg för att göra cykeln mer bekväm är ett bra par gel handskar.

För att dämpa vibrationer som orsakas av ojämn terräng och även platta vägar, gel handskar har skär i specifika platser på Palm att absorbera vibrationer innan det når din hand. Gelen i sig är en geléliknande substans som ingår i insidan av handsken, och eftersom det är fast men mjuk, deadens det vibration samtidigt som komfort för dina handflator. Gel handskar kan komma i en mängd olika stilar och tjocklekar, och det är upp till er att prova på flera olika par att hitta den bästa passform och stil. När du beställer gel handskar, anser material, utformning och tjocklek på handsken, eftersom dessa faktorer kommer att ha störst effekt på din tillfredsställelse. Lycra material kommer att ge större komfort och flex, vilket gör att handen för att expandera och kontrakt bekvämt, men det är också mer mottagliga för slita än andra material. För en mer robust handske, prova läder eller syntetiska handskar som gör det möjligt för mindre flex men mer hållbarhet.

Bestäm om du vill ha full finger handskar-handskar som täcker helheten av alla fingrar-eller halvvantar, som täcker palmen men skärs av vid den första eller andra knoge i varje finger. Fingrade eller halvvantar är en fråga om preferens, så välj dem som du är mest bekväm med. Det viktigaste när du köper din gel handskar tjocklek och placering av gel. Välj en handske som är alltför tunn och du kan inte få tillräckligt vibrationsdämpning. Välj en som är för tjocka och du kommer att upptäcka att dina händer trötthet snabbt på grund av den extra flexar din hand kommer att göra för att kompensera för gel tjocklek. Försök att välja gel handskar som ger dig möjlighet att greppa din styret normalt, men se till att du kan känna gelen gör sitt jobb under handflatan.

Det är mycket viktigt att se till att gelen på ryms i din handske matchar upp med stress poäng på din hand. Gelen kommer inte göra dig något bra om det inte blir mellan handflatan och styret, och de flesta handskar inte täcker hela handflatan med gel. Så prova flera par för att se till att placeringen av gelen passar din hand, kom ihåg, kan placering ändras beroende på storlek eller märke handske, så prova på så många som möjligt tills du hittar den rätta för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.