Vad är Bike Shorts?

Bike shorts eller byxor cykling är tätslutande shorts används av cyklister. Tidiga versioner gjordes vanligtvis från en ull trikå, och hade en stenget infällda att skydda grenen och tillsätt lite stoppning. Chamois (uttalas ofta SÄMSKSKINN) är getskinn läder. Många moderna versioner av cykel shorts har inte riktigt gems, men har en patch som är gjord av syntetiskt sämskskinn. P

Dagens cykel shorts är oftast gjorda av Lycra, vilket ger tunt, andande komfort och främja bättre aerodynamisk stöd för ivrig cyklist eller cykeln racer. Cykeln shorts är tänkta att hålla sig så nära kroppen som möjligt, och vanligtvis passar till strax ovanför knät. De är avsedda att bäras utan underkläder och brukar komma i mörka färger som inte är genomskinligt.

Bike shorts som är tätt sittande bidra till att minska friktionen på låren, som träffas flera gånger som en person pedaler. När du bär lösare shorts eller byxor, kan friktionen i materialet orsaka smärtsamma friktion brännskador eller utslag. Detta gäller särskilt när du cykla långa sträckor, under längre perioder.

vissa stilar av cykel shorts, i stället för Featuring a gems grenen, faktiskt fodrade med material som minne skum eller en gel skum infoga. Dessa kan vara ett bra val för den som inte cykeln ofta, eftersom de flesta cykel platser kan lämna dig med en mycket öm posterior, särskilt när du inte är vana vid cykling. Det bör noteras att täta cykling oftast löser problemet. Ett alternativ till vadderade cykel shorts köper ett vadderat gel täcker sätet. Dessa kan definitivt vara ett bekvämt komplement till din cykel, utan att behöva bära tillägget "padding" genom att bära det.

Padding eller sämskskinn fläckar är olika på kvinnors och mäns shorts cykel, på grund av våra olika anatomi. Det är därför ingen bra idé att sub ut motsatta shorts kön cykel. Du får den mest bekväma att bära tätslutande bike shorts gjort för ditt kön. Det sätt på vilket shorts sys kan också göra en skillnad i komfort nivå.

Även om många skulle tro att cykel shorts med färre sömmar är mer bekväm, är motsatsen oftast sant. Ett större antal paneler tenderar att översätta till en större komfort. Du kan förvänta sig att hojen shorts innehåller flera stycken sys ihop kommer att bli dyrare. Vanligtvis priser början ut på ungefär 80-100 amerikanska dollar (USD). Om du bara planerar att cykla ibland, men kan du väl nöjd med en billigare par.

Några ändringar i sulkyn shorts finns. Bib eller totalt shorts cykel hålls upp med hängslen, och har en icke-bindande midjan, som kan ge lite mer komfort. Vissa bike shorts förlänga förbi knä, och du kan köpa cykel byxor som passar ner till anklarna. Dessa kan vara ett bättre val när du planerar att cykla i kyla eller dåligt väder. Även stoppning kan vara önskvärt, är mindre stoppning vanligen andas, så överväga att lägga stoppning till din cykelsadel istället för att köpa kraftigt vadderade cykel shorts.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.