Vad är Baton Twirling?

Baton snurrande är en sport för agility och samordning tillsammans med nåd och flexibilitet. Baton snurrande har en vag historia i bästa fall, men professionella stödorganisationer stafettpinnen snurrande som sport har funnits sedan början av 1950-talet. Förenta staterna Twirling Association är den största yrkesorganisation för idrotten.

Baton snurrande naturligtvis innebär snurrande en stafettpinne, som är en balanserad stick vanligtvis består av metall, men på en konkurrenskraftig nivå, är stafettpinnen snurrande mycket mer. Som med gymnastik, konståkning, och andra sporter som kombinerar agility med behag, kräver konkurrenskraftiga stafettpinnen snurrande en rutin innehåller obligatoriska moment för plocka poäng. I en tävling får en stafettpinne twirler vara skyldiga att virvel vertikalt eller vinkelrätt mot golvet, och horisontellt. Likaså är de skyldiga att göra ett visst antal fångster och utsläpp och variera dem under hela deras rutin. Baton snurrande på vissa nivåer av konkurrens kräver twirlers att använda mer än en taktpinne.

Baton snurrande är en viktig faktor för många Marching Band föreställningar, där du kommer att se twirlers inte bara som trumma majorettes, men också snurrande andra föremål såsom gevär, flaggor och till och med eld. Twirlers är en integrerad del av en Marching Band prestanda som de lägger till visuella intryck till den samlade musik. Många deltagare i mellersta och gymnasiet marscherar team band borra, flagga kår, och vakter färg kan också delta i konkurrensen Baton snurrande individuellt.

Koreografi är en del av batongen snurrande, men samordningen i allmänhet är det primära färdigheter som behövs för att utföra. Baton twirlers har ibland olika expertområden liknar gymnaster eller cheerleaders, men kan inte enbart förlita sig på tumbling och dans färdigheter. De arbetar ofta med tränare som hjälper dem att lära sig och förfina sina fångster och färdigheter release och smidighet i rörelse i sina utgåvor, fångster och koreografi. Baton snurrande är en utmärkt sport för ungdomar som har visat skicklighet i nåd och samordning, särskilt om de är intresserade av att använda sina kunskaper i konkurrensen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.