Vad är Backdrops?

Fotografiska bakgrunder används av professionella fotografer. Bakgrunder kan antingen vara tomt eller så kan de ha en bild på dem så att det ser som om du faktiskt på en plats, när i själva verket du befinner dig i en studio. Om du aldrig har sett en bakgrund ta en promenad genom några stora shoppingcenter. Det finns vanligtvis fotografisk bås där mödrar kan ta sina barn för att ha tagit porträtt. Bakgrunden är oftast ren och vit för att stoppa skuggor kan falla på ansikten.

Backdrops finns i en mängd olika material, färger och storlekar. De mest populära material för vanlig eller färgade bakgrunder är 100% linne duk. Detta beror på att ljuset absorberas mer effektivt.

Bakgrunden hängs upp på långa stänger och ibland når från tak höjd över golvet där fotografen kommer att stå. Detta säkerställer att endast bakgrunden ses av kameran och ingen av de yttre rummet. På det färdiga fotografiet den håller illusionen levande att det du ser i bilden verkligen har ägt rum. Även om fotografiet togs inomhus i en liten, mörk studio. Kom ihåg den gamla havet styrelser där man kunde sticka huvudet genom ett hål och i styrelsen skulle vara målade teckningar av musclemen eller sköna bad. De gjorde dig genast, för komedi och fotografiska värde, till karikatyr på framsidan. Dessa bakgrunder för ansiktet.

Idag bakgrunder är mycket mer sofistikerade. Fotografen kan du surfar på en jättevåg, som står på toppen av Mount Everest eller ens gå på månen.

Oavsett hur vild en plats som du drömmer dig, fotografer skulle troligen ha en bakgrund som finns tillgängliga för den. Om inte, finns bakgrunden specialister som kan tillverka de nödvändiga punkt på begäran. är Backdrops används också i filmbranschen, framför allt i filmer som förlitar sig på användningen av datoriserade specialeffekter. Mer allmänt känd som "green screen" eftersom bakgrunden är grön, kommer aktörerna att filmas framför denna bakgrund och de nödvändiga effekter kan läggas till senare med hjälp av dator.

Tänk i filmer som Star Wars Trilogy eller Jurassic Park, en rejäl andel av inspelningen gjordes med hjälp av grön teknik skärmen bakgrund. Den backdrops är inte dyr men den teknik som krävs för att senare lägga till effekter kan köra in i miljontals för vissa Hollywood blockbusters.

När du tittar på ett fotografi, minns bakgrunden kan vara en illusion. Ibland är det svårt att tro ut egna ögon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.