Hur är Cigarrer Made?

hand rullade kubansk cigarr är riktmärket för alla cigarrer. Det består av tre komponenter som kommer från två olika sorters tobak växter: Criollo och corojo . De komponenter som utgör cigarr innehålla tripa eller fyllmedel i mitten och en Capote eller bindemedel runt tripa, vilka båda är hämtade från Criolla anläggningen. En cappa eller täckblad är sedan sträcks och rullade runt utsidan, det är hämtade från corojo. Till att börja med, tobaksblad är upplagd i tre-meter-high pilones . Bladen förvaras i rumstemperatur vid högst 95oF (35oC). Jäsning bryter ner hartser och skapar en enhetlig färg. Bladen är sedan sorteras efter storlek och färg innan en andra jäsning.

Efter tre veckor är bladen placeras i sk buntar tercios . De läggs åt sidan för ett par månader i cigarr fabriker för att ålder. Innan rullande, bladen försiktigt separeras och lätt fuktad med högt tryck vatten. Stammarna tas bort och de återstående bladen är indelas i storlek, färg och konsistens. är Cigarren filler som består av tre blad- volado , Seco och ligero , och under hela processen hur varje övervakas. När de väl har nått perfektion, är de till att blanda rummet, kallad Liga . Största hemlighet omger enskilda cigarr blandningar.

rullarna kallas torcedores sitta på bänkar, sju eller fler på en rad. De använder en halvmåne blad och en planka. Två till fyra blad kombineras med bindemedel och rullas in i knippen, enligt blandning. Efter de är pressade i ett trä mögel, de är förpackade och trimmas. De då tak med blad och ett naturligt gummi. En expert torcedore kan rulla runt 150 cigarrer per dag. Dessa placeras i buntar på 50 och kvaliteten kontrolleras. Cigarrer placeras sedan i conditioning rum för upp till tre veckor för att smakerna till gel. Mest respekterade och högst betalda arbetstagarna Cigar Factory kallas escogedores eller färg väghyvlar. De arbetar till otroliga hastigheter, gradering av cigarrer efter färg och konsistens.

Det finns 65 olika nyanser i cigarren beslutsprocessen. Andra arbetstagare ordna cigarrer i lådor från mörkt till vänster för att lätta på höger. Cigarrer sedan bort från rutor och bandad. Kvinnor som band cigarrer kallas anilladoras , och de använder en enkel mätning regel och tandköttet. Cigarrerna är sedan redo att exporteras över hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.