Vad är slagburar?

slagburar är ett utmärkt sätt för små leaguers och proffs att arbeta med sina slå. I städer över hela USA, kan barnen göra sina sätt att öva MELLANFODER bur där de kommer att betala en avgift (vanligen en dollar till ett symboliskt) att ha en pitching maskin kasta 10-15 platser till dem. Detta är ett bra sätt att arbeta på att bli en bättre torped. Flesta slagburar har en pitching maskin som 45 till 60 fot (14 till 18 meter) från hemmet tallrik. Dessa maskiner kan ställas in att kasta platser vid olika hastigheter för att rymma alla spelare nivåer. Eftersom maskinen levererar planen, smeten gungor och försöker ta kontakt med baseball. Nettning som täcker sidorna, är framsida, baksida och tak området, som ska innehålla bollar.

Bortsett från att betala en avgift för 10-15 platser, många MELLANFODER bur faciliteter möjligt för spelare att hyra bur i perioder tid. Många anläggningar har även instruktörer som finns att slå lektioner för ungdomar som vill förbättra sina färdigheter slå. Dessa lektioner kommer att hållas i MELLANFODER buren. De äldre, spelare college och proffs har slagburar på sina respektive anläggningar för att göra det möjligt för spelarna att få ytterligare MELLANFODER repititions, och därmed göra sig till bättre stadsområden. Den genomsnittliga personen kan lätt installera en vadd bur på egen egendom, om han har någon mark att tillgå. Slagburar kommer i olika storlekar och utföranden kommer att leverera stolpar, tråd, nät och anslutning bitar som krävs för att installera en sådan bur. Bur storlekar är vanligtvis 10 meter lång (3 meter), 12 till 14 fot (3. 6 till 4,2 meter) bred, och helst från 30 till 75 fot (9 till 23 meter) i längd. Polerna installeras normalt i båda ändar av buren och tunga mäta ledningar dras tätt från pol till pol. Omledning är ansluten till ledningar, ofta med tie-wraps eller liknande knäppen. Gång installerat, kommer buren erbjuder utmärkt inneslutningssystemet som framsida, baksida, sidor och tak hindrar baseballs från att flyga ut ur området.

Med en installerad bur, kan en spelare slå från tee eller har en förälder, kompis eller syskon kasta platser. Hem burar som dessa kan leda till många timmar av baseball kul. Om du beställer nät för hem installation av vadd bur, se till att det är UV behandlas som ett sådant nät är mycket mer hållbart än nät som inte har UV behandlats. Om du bor i ett kallare klimat, bör du ta ner ditt nät över vintern för att säkerställa många års användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.