Vad är nr färgbad Garn?

dem som utövar stickning och virkning som en hobby ofta köpa tillräckligt garn på en gång för ett helt projekt. Detta beror på att de inte vill riskera att köpa en viss färg, som behöver mer, och fann att garnet är en lite annorlunda färg än vad de ursprungligen köpte. Detta sker eftersom garnet färgas i kallas partier dye partier . Men vissa färger är inga färgbad garn , vilket betyder att de bör vara samma färg från nystan till nystan, konsekvent.

Färgerna är svåra att kopiera exakt olika serierna. Needle arbetstagare veta detta, så de ofta kontrollera färgbad siffror mot varandra vid köp av garn för ett projekt. De måste veta att garnet färg kommer att vara konsekvent hela. Detta är särskilt viktigt för projekt som alla är en färg, till exempel en färg afghan. Nej färgbad Garnet är vanligtvis säljs i grundfärgerna som inte har lika stor risk för avvikelser från parti till bad. Dessa ingen färgbad garn färger innehålla vitt, beige, marinblått och svart. Inga färgbad garn är också praktisk, eftersom om en Crafter får slut på den färgen, han eller hon kan vara säker på att få en färg som ligger mycket nära den ursprungliga, utan att leta igenom ett lager av garn och letar efter samma färgbad nummer. Nej färgbad garn är precis som andra kamgarn garn och kan användas för något ändamål som färgbad garn används till. En bra användning för det är som praxis garn till början crocheters eller stickare. Eftersom den inte har ett färgbad, är det billigare att producera, och kan därför säljas billigare. Detta innebär att om en nål Crafter gör ett misstag, han eller hon helt enkelt kan kasta bit bort utan att förlora mycket pengar.

Mest lågprisbutiker och hantverk och handarbete butiker säljer inga färgbad garn. Inga färgbad garn kan också köpas från handarbete webbplatser på nätet. Ett nystan av idrott vikt, kamgarn akryl ingen färgbad garn säljs för ungefär $ 2.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.