Vad är motionscyklar?

Stationära cyklar utöva maskiner som efterliknar cyklar utan faktiskt går någonstans. Typiska motionscyklar har en solid back inverterad T-ram som sitter stadigt på jorden och ett framhjul som sitter precis ovanför marken och roterar fritt pedalröelse. Som motionscyklar ger liten inverkan motion, experter betrakta dem att tillhandahålla en av de bästa hjärt och lägre body-träning. Personer med knäskador väljer ofta motionscyklar som ett terapeutiskt alternativ som stärker knäet muskler utan "dunka" skarvar.

motionscyklar har spänning inställningar, motsvarande redskap, för att anpassa sig till varje träning nivå. Bara trettio minuter av daglig motion på en stillastående cykel uppfyller mest rekommenderade hjärt krav för en sund livsstil.

motionscyklar komma i två huvuddelar: upprätt eller tillbakalutad.

På upprätt modell, sitter en person väldigt gärna vilja att han eller hon skulle på en vanlig cykel. Vissa tycker denna position, medan andra känner för mycket tryck i nedre delen av ryggen och ljumskarna efter att ha använt cykeln en kort stund. var designad recumbent sätt att hantera dessa frågor och är särskilt lämpad för personer med lägre ryggproblem eller kronisk ryggvärk. Det är ställbart så att utövaren sitter go-cart stil, med benen sträckta rakt fram i stället förlängs nedåt. Recumbent motionscyklar har större "sadel" typ säten med väl stoppad öste ryggen. Denna typ av maskin anses av många vara mest bekväma och ger stjärten ett bättre träning än upprätt modeller. När man använder motionscyklar, bör sätet justeras så att när benen är fullt utsträckta längst ner varje rotation förblir knä av den förlängda ben lätt böjda. Rörelse i benen ska vara rytmisk och vätska, bör motståndet vara en trevlig miljö och styret bör vara lätta att nå. har några motionscyklar utformats med styret att flytta fram och tillbaka till att omfatta en Överkroppstränaren, medan andra flyttar föraren själv upp och ner. Vissa läkare är skeptiska till fördelarna med dessa typer av motionscyklar, särskilt den senare typen, som vissa tror kan orsaka knä eller rygg stam. Med en restitution av motionscyklar är att de ger lite Överkroppstränaren bör utöva rutin omfatta styrketräning eller motstånd utbildning för att möta detta behov.

motionscyklar finns överallt träningsutrustning säljs. De varierar i pris beroende på funktioner. Billig, icke-digitala modellerna finns så lågt som 100 dollar, medan modeller för att räkna kalorier och skapa anpassade program kan kosta mer än 300 USD och gym-kvalitet motionscyklar kan nå US $ 3. 000 eller mer.

innan man börjar utöva regim, tala med din läkare för att fastställa en rutin som kommer att tillgodose dina behov bäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.