Vad är ett papper Swimsuit?

Ett papper baddräkt är en baddräkt som har utformats särskilt för konkurrens, och utan faktiskt tillverkade av papper, så passar ofta tunt papper. Racing passar har ett antal designelement som skiljer dem från vanliga badkläder, och konkurrensen simmare, är det viktigt att se till att dessa passar monteras korrekt för att säkerställa att simmaren kommer att uppträda på hennes eller hans bästa under tävlingen. Naturligtvis så passar ofta saknas i den blygsamhet avdelning, eftersom fokus på prestanda, inte ser. En typisk papper baddräkt är tunt och typiskt enda lager, och det är mycket stretchig. Papper badkläder är designade att vara mycket snäv, och de är utslitna sitter snävt på kroppen. Tätheten och tunna design ger minimalt motstånd i vattnet, så att simmaren att simma snabbare. För casual simmare, kanske en liten minskning av motstånd verkar inte som en stor förbättring, men konkurrensen simmare vet att varje bråkdel av en sekund räknas, och de tar sin baddräkt val på största allvar.

För evenemang som OS, baddräkt tillverkare avtäcka ofta ett speciellt papper baddräkt utformats just för OS-deltagarna, med en design som är avsedd att göra det till bästa möjliga baddräkt för konkurrens slitage. I de fall där nationella lag har sponsring handlar baddräkt tillverkare har de varit kända för att bryta sina kontrakt för att bada i de bästa racing passar, och ibland kontroverser bryter ut, särskilt när arbetslag undfly sin nationella företag till förmån för utländska företag med bättre racing kostymer.

För personer obekant med bär ett papper baddräkt, försöker en på kan vara lite obehagligt. Dräkterna är tänkt att vara mycket snug, och att de i allmänhet inte lämnar mycket till fantasin. Avsaknaden av ett dubbelt lager eller blygsamhet panel kan också bära ett papper baddräkt lite besvärligt för personer som är sysselsatta med blygsamhet, konkurrens idrottare är ofta så fokuserade på resultat att de inte betalar så mycket uppmärksamhet åt sitt utseende när du bär deras racing dräkter.

Athletic butiker som specialiserar sig på badbyxor vanligtvis har ett sortiment av racing passar för människor att undersöka och prova på, ofta med detaljerad etiketter göra alla sorters påståenden om prestanda förbättringar som kan avnjutas genom inköp av särskild simma produkter. Det är en bra idé att prova på flera dräkter att få en uppfattning om komfort och passform, och ibland handla domstolstjänstemän kan erbjuda råd och stöd till personer som köper sin första racing passar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.