Vad är en riktig Golf Grip?

En bra golfsving börjar med en riktig golf grepp. Det finns ingen rätt sätt att greppa en klubb, men de flesta standard golf grepp infoga samma grundläggande delarna av anpassning och fingertryck. När händerna är placerade på klubbens korrekt, tenderar allt annat att rada upp detta, huvud, axlar, armar och klubben kommer att vara i rätt position. Beroende på storleken på en persons händer och vad som känns mest bekväm, kan en golfare välja en tio-finger, överlappande eller förregling golf grepp. De tio fingrar golf grepp är ett populärt val bland unga golfare och dem med mindre händer, eftersom det tenderar att ge mer stabilitet och kontroll över klubben. För en högerhänt golfspelare, vänster handtag klubben direkt ovanför den högra, på liknande sätt som en person skulle ha ett basebollträ. En överlappande grepp handlar om rätt pinkie i vecket mellan vänster pek-och långfingret, och en samverkande grepp kräver vänster pekfinger kopplar samman med rätt pinkie. Det grepp skiljer sig inte mycket i fråga om funktion, och en person bör experimentera med olika grepp möjligheter att avgöra vilken som är mest bekvämt.

Oavsett golf grepp en person väljer, är den mängd finger tryck som ska användas ungefär samma. Händerna ska hålla klubben just starkt nog att den inte glider. Även fast ett grepp begränsar arm och handled rörelse i svingen. De flesta av trycket bör vara i pinkie och ringfinger i botten sidan och pek-och långfingret på den övre sidan. De återstående fingrarna används huvudsakligen för balans och stabilitet, och tummen ska vila bekvämt ovanpå greppet.

Många golf instruktörer betona vikten av foder upp "V's" i händer med det motsatta axlar. Tummen och pekfingret på varje hand blankett V former när de släpps ut på klubben. När du tar en riktig golf grepp, en högerhänt person ska märka V vänster hand som pekar mot höger axel, och V i den högra vinklar i vänster axel. Justera V former ser till att händerna är handleder, armar och axlar höll torget och vinkelrät Swing väg. En avancerad golfare kan rotera V av hans eller hennes hand ner till vänster för att främja ett starkt grepp och till höger för att främja ett svagt grepp, beroende på om han eller hon vill slå en fade eller draw.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.