Vad är en putting green?

en putting green hänvisar till en del av grönt gräs på en golfbana med ett hål markeras med en flagga. Det golfare försöker få golfbollen i hålet med hjälp av en golfklubba kallas en putter. Även om golfboll kan vara ganska nära hål under sätta, kan dessa bilder vara svårt. När inte på golfbanan, golfentusiaster ofta övning på antingen en bärbar putting green i sitt hem eller kontor eller på en putting green de har installerat på sin bakgård.

Gör-det-själv putting green kit är tillgänglig eller ett företag som specialiserat sig på att skapa putting greens som passar ihop med den befintliga landskapsplanering kan hyras. Konstgräs som är gjord för att motstå blekning och skador från vädret ofta används för putting greens, men verklig gräs kan användas i stället. En bakgård putting green kan göras för att vara så nära slag för en kommersiell golfbanan som möjligt. Detta kan vara en stor källa till glädje för husägare som han eller hon inte bara kan öva putting, men underhållande karl golfentusiaster också.

Konstgräs putting greens är gynnad av många eftersom de inte kräver slåtter eller gödsling. Små inomhus putting greens med konstgräs är bra för att öva på regniga och snöiga dagar. De används i hemmen t. ex. i en källare, den eller familjerum samt i vissa kontor. Real gräs putting greens kan vara bra för dem som vill trädgården eftersom de kan vara en hel del arbete. Många golfare säger att verklig gräset är värt arbetet eftersom det är bäst för en sann boll rulle att konstgjorda greener helt enkelt inte kan matcha.

Commercial golfbanor kan ha verkligt eller konstgjort gräs putting greens. I varma klimat kan verkligen gräs vara mycket svårt att hålla grönt. Bermuda gräs är en verklig gräs som ofta anses vara det bästa för att hålla upp i varma temperaturer. Bentgrass är en verklig gräs som normalt används i områden med mildare klimat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.