Vad är en driving range?

En driving range är en speciellt utformad område där golfare kan träna och förbättra sin kompetens. Vissa full-kurs golfbanor har skilda körbanor på plats, men ett större antal körbanor är fristående anläggningar. En driving range är inställd med ett område för golfare att rada upp i enskilda vikar eller bås och trycka sin golf bollar i samma målområde.

På en driving range, kan målområdet helt enkelt ett öppet fält med avståndet markörer, eller det kan vara faktiska mål greener fördelas på avstånd. Låntagare i allmänhet köper förfylld hinkar med bollar som är pre-storlek och pre-priser. Många golfare nedlåtande en driving range regelbundet för att arbeta på sin swing och räckvidd. För enkelhetens skull har de flesta körbanor omfattas fack eller spiltor, som ivrig golfspelare utnyttja när vädret lägger sordin på deras vanliga spel.

Beroende på driving range anläggningen, kan det också vara utsedda områden att arbeta med chipping och sätta färdigheter. Nästan varje driving range anläggningen driver också ett golfproffs-shop för bekväm inköp av utrustning. Flesta körbanor också använda speciella "Range bollar", som är hårdare än reglering spel bollar och tåla frekvent och upprepad användning. Sortimentet bollar brukar identifieras med ett färgat band runt mitten av golfboll. En driving range är ett bra ställe att introducera barnen till sporten golf, liksom. Skillnad minigolf, tillåter driving range barnen att delta i full gång utan att trötta av en hel eller halv kurs runda. Driving golfbollar är snabbare tempo än en 9-håls golfrunda och kommer att hålla yngre spelare uppmärksamhet längre. Att inte tala om, kan noggrann uppmärksamhet ägnas åt undervisning utan att hindra andra spelare.

Nästan varje stad har en driving range i närheten, och en snabb blick genom en telefon Boken skulle dyka upp några alternativ. Flesta körbanor hyra förare om du inte har egen utrustning eller om du vill prova på olika storlek klubbar. Ett stort antal serier är öppna sju dagar i veckan, men ett snabbt telefonsamtal kan bekräfta öppettider och eventuella frågor du har innan du anländer till ditt lokala driving range.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.