Vad är en boxsäck?

En slagsäck är ett cylinderformat luft, fiber, skum eller vatten fyllda väska som är gjord för att hugga eller sparkar. Boxningssäckar används för boxning och äktenskaplig konst träning på gym och i hemmen. En slagsäck tillåter kampsport och boxning entusiaster möjlighet att öva sina drag samt bränna fett, bygga muskler och lindra stress medan stansning eller sparkar påsen. De två vanligaste typerna av boxningssäckar hänger och fristående.

En fristående stil slagsäck har en kraftig ram. Många av dessa ramar hålla upp till £ 100 (45,36 kg) slagsäck. Påsen hänger vanligtvis från en kedja på framsidan av enheten. En stor footprint, eller bas på stativ ger en fristående slagsäck mer stabilitet. Den hängde typ av Boxsäck är väggmonterade, med säcken hänger från en kedja eller rem från slutet av en metall balk som stöds av parenteser.

Slagsäckar får göras från duk, nylon, läder eller vinyl. Boxsäcken skapats från vinyl kan beskrivas som görs av "konstläder" eller ett liknande begrepp. Flesta boxningssäckar är 14 inches (35,56 cm) bred och längden varierar med vikten. Till exempel, en 100 pund (45,36 kg) slagsäck kan vara 48 inches (1,2192 m) länge en £ 30 påse (13,61 kg) kunde mäta ca 30 inches (76,2 cm) i längd.

Speed väskor boxningssäckar som är mycket små och Teardrop formad. De kan vara knutna till en fri-stående eller hängande montering slagsäck. En hastighet påse används av både professionella och nybörjare kampsportutövare och boxare för att öka hastigheten och förbättra timing. Speed boxningssäckar ofta luftfyllda och som sagt att hjälpa till att förbättra hand-öga-koordination. Double-end påsar liknar hastighet påsar, men är runda eller marshmallow-liknande form och har vanligtvis en skuminlägg.

Fiber-fyllda eller förfylld boxningssäckar är utformade för att vara uthålliga och tenderar att absorbera effekten av ett slag mer än luft som fylls eller skumfyllda påsar. Vissa boxningssäckar har en vattenfylld kärna, för att minska påverkan på kroppen från konstant stansning. En slagsäck kan säljas separat, med hängande eller fristående hårdvara och /eller som del av en komplett uppsättning med boxhandskar. Vissa slagsäck uppsättningar innehålla en instruktions-DVD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.