Vad är en Yrkande Race?

Horse Racing är en sport för spelare, adrenalin knarkare och entusiaster häst lika. Spänningen i hamrande hovar över smutsen är nog att göra nästan vem som helst resa sig upp och ropa på en favorit ponny. Det finns många olika typer av raser, alla med specifika mål att förbättra rasen och påverka vadhållning stilar och beteende. I ett gällande ras, alla hästar som finns att köpa på ett på förhand fastställt pris fram ett par minuter innan tävlingen börjar. Oavsett hur hästen presterar, hör det till RÄTTSÖKANDE så snart pengarna läggs ned.

A hävdar ras i första hand för avsikt att skapa en relativt jämn spelplan. Eftersom hästar är utbjuds till försäljning, är det rimligt att anta att få, om några, är stolthet stabila. Det faktum att alla hästar i FORDRINGSTRAV är till salu avskräcker ägare från att komma överlägsna hästar i loppet för att vinna en enkel väska. Medan en fantastisk häst kommer troligen vinna handväska, kommer han eller hon också kan köpas på en lägre än värdet pris. Eftersom en FORDRINGSTRAV skryta hästar inkonsekvent förmåga, kan det vara ganska spännande att titta på. Hästar i en FORDRINGSTRAV kanske inte vara fullt utbildad, eller de kanske lider av någon temperament eller form oegentligheter. Detta innebär att en FORDRINGSTRAV verkligen kan vara någons spel. I ett snävt delat område, är det fullt möjligt för den marginella långa vägar för att ha en bra dag och den marginella favorit att ha en dålig.

Spel på påstår lopp räknas tämligen riskabelt eftersom hästarna ofta har liknande förmåga och en högre än vanligt chans inkonsekvens i deras prestationer. Kunniga betters ofta noggrant studera kvalifikationerna hos varje häst, även titta på inspelningar av tidigare resultat för att kunna avgöra vilken häst som är bäst lämpad för spåret och om någon har varit konsekvent utför ovan klass. Casual betters kan överväga en FORDRINGSTRAV ett skott i mörkret, om alla hästar har liknande förmåga, kan lycka vara viktigare än kunskap.

A hävdar ras kan vara ett bra sätt för stall att göra sig av främmande hästar eller dem som de inte tror kommer att bli bra förare. Men det kan också vara en möjlighet för smarta köpare att billigt köpa hästar som helt enkelt inte har sammansmälte väl med tidigare utbildare och mognat till fina tävlingshästar i nuläget. Den berömda tävlingshäst Seabiscuit, har vunnit ett patetiskt fem av 35 lopp, köptes av Charles och Marcella Howard efter en hävdar lopp. Efter genomgången utbildning av en veteran ryttare Tom Smith och begåvade jockeyn Red Pollard, Seabiscuit gick på att bli en av de mest berömda tävlingshästar genom tiderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.