Vad är en Tennis Basket?

Problemet med tennisbollar har alltid varit att det finns så många av dem. Under turneringar, tennis klasser och även tillfälliga matcher bland vänner, att hinna med ett dussin eller fler bollar kan ibland bli så mycket arbete som att försöka slå dem förbi en motståndare. Naturligtvis så har "stickade korgen" varit i fokus för en lång rad uppfinningar och ändringar.

Tanken-något paradoxalt, med tanke på att människor spelar tennis för utövande-är att underlätta insamling av nyckfulla tennisbollar med så lite ansträngning som möjligt. En tennis korg nämndes redan på Shakespeares tid, när han beskrev en "korg med bollar" levereras till Henrik V. naturligtvis kungen säkert fick anställda att fylla sin korg för honom.

En ny uppfinning som på sikt kan innebära en utmaning för tennis korgen är en sele som bärs utanpå axeln på ett sådant sätt att hålla ett dussin bollar inom räckhåll utan att hindra stroke. Ännu medan detta kan fungera bra för klubbens spelare är tom det för ett koger för professionella som undervisar ett tiotal elever i taget. Därför, efter fyra decennier, är fortfarande den traditionella trådkorg en fixtur på de flesta domstolar. En sökning på Internet för tennis korg visar en omtumlande sortiment, med inneslutning kapaciteter från 25 bollar till 350 och lika många priser. Ett företag erbjuder vad som verkar vara en lätt modifierad livsmedelsbutik shoppingvagn för $ 350 US Dollars. Tidigare Grand Slam hjälte Pete Sampras stöder en annan produkt med ett annorlunda utseende men liknande nackdel-det är nödvändigt att gå och böja sig för att fylla det.

har detta problem gett upphov till en ny generation tennis korgar som syftar till att undanröja framåtböjd genom att konfigurera metallnät så att tennisbollar kommer att pressa igenom och i korgen När korgen trycks ner på dem. Detta fungerar bra tills korgen börjar fylla. Lyftning och trycka ner en 35-pund tennis korg kunde ge "tennisarmbåge" en ny dimension.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.