Vad är en Teardrop Trailer?

Teardrop trailers är klassiska campare med anor från början av det 20th århundradet. Kompakt men funktionella, en teardrop trailer är tillräckligt liten för att dras av nästan alla motorfordon, men stora nog för att ge en bekväm plats att sova när du är på väg. En trailer av denna typ är ett bra alternativ till dyrare fritidsfordon alternativ som finns idag. Den fantasibeteckning för släpvagnen är vägledande för den allmänna form av släpvagnen skal. Med en kropp som har utseendet av en enda teardrop på högkant och går på hjul, fungerar teardrop trailer mycket bra helg camping resor samt cross country jaunts. En fördel med den ovanliga body design är den aerodynamiska egenskaper på släpvagnen. På grund av den graciösa linjer, en droppformad släpvagn inte skapa mycket i vägen för Wing lag när de på den öppna vägen.

De flesta modeller av denna typ av camping släpvagn byggdes avsiktligt vara kompakt och lätt att använda. Normalt skulle kroppen stiga inte högre än fem meter eller 1,52 meter, medan längden var oftast inte mer än tio meter eller 3,05 meter. Eftersom Teardrop släpvagnen är relativt liten och lätt, bara om någon bil eller lastbil kan dra enheten med lätthet och erfarenhet inte en stor inverkan på den genomsnittliga bensin miltal.

Inside släpet tillåter traditionell design med plats för två sovande bunkrar samt ett rum för förvaring av kläder, campingutrustning och andra torra varor. Ett litet pentry är placerade på utsidan av släpet, dold under en lucka. Under årens lopp har köket avsnittet genomgått förändringar som gör att släpvagnen ännu mer användarvänlig. Eftersom Teardrop släpvagnen är utrustad med vatten och uppkopplingar makt, är det möjligt att använda sig av en liten rad och ugn att laga mat med, samt njuta av rinnande vatten för att diska och andra uppgifter.

Teardrop trailers var oerhört populära på 1930-talet till mitten av 1960-talet. Som större husbil modeller med fler bekvämligheter blev överkomliga, produktion av teardrop trailer sjunkit avsevärt. Började dock intresset för vintage släpvagn konstruktion för att montera på 1990-talet som gör-det-själv planer på att bygga släpvagnar verkade online. Snart var tillverkare erbjuder nya och förbättrade teardrop släpvagnar samt monteringsfärdiga byggsatser för montering. Dagens konsumenter ofta anser att släpvagnen en idealisk resealternativ när större RV är inte önskvärt.

som i gångna tider, är teardrop trailer en billig och relativt billigt sätt att njuta camping och olika typer av resor. Den enkla och kompakta designen gör det enkelt att lagra släpvagnen när den inte används. Bäst av allt, släpvagnar i dag är mycket lätta att underhålla, vilket innebär att konsumenten kan få många års tjänst innan ersättning krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.