Vad är en Pop-Up Camper?

En popup-husbil är en husbil som har förmågan att fällas eller uppdelat så att det är lättare att transportera. Väl framme vid campingen, kan det då byggas ut vertikalt och horisontellt i viss utsträckning. Förmåga popup-campare att fälla ned gör det till ett idealiskt val för dig som vill ha något mer omfattande än ett tält, men vill inte ha höga transportkostnader. En popup-Camper har hjul och dras av en släpvagn. Vanligtvis släpvagnen komponenten är sömlöst inbyggd i campingen komponent så att det ser ut som en sammanhållen enhet. I enlighet med lagar som reglerar användningen av släpvagnar, rättsliga pop-up campare kommer också att få elektriska uppkopplingar för bakljus och riktade skygglappar. En gång på en campingplats och redo för camping, är det en bra idé att hitta nivå jordlappen och se till att hjulen är immobiliserade med ett hjul chock av något slag. Om inget hjul stoppklossar kom med husbil, bör det vara möjligt att använda material på eller i närheten av campingplatsen, t. ex. stenar. Tegel, om du har tillgång till, skulle också göra ett bra stöldskydd. En del popup-husbilar är inte mycket mer än upphöjd tält med en fast botten, andra erbjuder funktioner som normalt finns i fritidsfordon eller femte campare hjul. Dessa bekvämligheter som kan omfatta fullt fungerande spis och luftkonditioneringsanläggningar. Även elektriska lampor och TV finns alternativ för vissa modeller av campare.

Dessutom är det inte ovanligt att en popup-campare ha en toalett och dusch. Medan nära håll inte kan göra popup-campare en idealisk plats för sådan verksamhet, är det ett alternativ. De som uppskattar sin integritet kan besluta om en pop-up husbil är inte för dem. Den övre delen av popup-husbil är oftast gjord av en markis av något slag. Men i vissa fall upp i campingbilar exakt över den viktigaste delen av trailern kommer vara hårt, med markis sprider ut från båda sidor. Denna mjuka taket är det som gör att campare ha sin pop-up egenskaper. Det ger sidor och tak tillräcklig flexibilitet att den kan vikas ner, men ger ett gott skydd för dem som befinner sig under användning.

Ett pop-up husbil är ett av de mest ekonomiska sätten att resa till och från en campingplats. Det faktum att det kan reduceras till en så liten profil kommer att minska mängden dra. Detta är en funktion som en vanlig släpvagn husbil och fritids fordon inte kan göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.