Vad är en Lowrider cykel?

Cyklar finns i alla stilar och storlekar, men få andra cyklar är egendomliga, flashig och lika fullt av karaktär som en lowrider cykel. Baserat på bilar och motorcyklar i samma stil, en lowrider cykel är utseendet liknar många chopper-stil motorcyklar, det lowrider cykel ofta har hög styre, lång hjulbas, bredare däck, och en mer laid back körställning. Den lowrider cykel är inte utformad för prestanda cykling eller racing, snarare är syftet pendling med blixt eller helt enkelt kryssning genom trakten på ett roligt och kreativt cykel.

Viktiga egenskaper lowrider cykel som liknar lowrider bilar och motorcyklar helikoptern. Apehanger styret-långa handtagen att placera händerna i ögonhöjd eller högre-och säten banan är typiska ändringar görs för att Lowrider cyklar. Sissy barer, bredare vit-däck vägg, och ett stort antal straight-laced käppar i hjulen är andra funktioner anmärkningsvärda på en lowrider cykel. En låg körställning är naturligtvis önskvärt och orsak för de flesta av ändringarna.

Kanske en av de mest anmärkningsvärda och egendomliga egenskaper lowrider cykel är Springer gaffel. Inspierard gafflar motorcykel Springer, det lowrider cykel gaffel fungerar ungefär på samma sätt och lägger till ett unikt utseende på främre delen av cykeln. Springer gaffel är normalt placerad med en högre rake-eller vinkel i förhållande till marken-gör en avslappnad körställning lättare men att offra en stor del av styrförmåga. Ungefär som de flesta av komponenterna i lowrider cykel, Springer gaffel är ofta kromfärgade eller guld. Kombinerat med krom fendrar på framsidan och baksidan av cykel, Springer gaffel ger reflexer och komfort till lowrider cykeltur kvalitet.

populära i dag främst i städerna, började lowrider cykel dyker upp redan på 1960-talet med popularitet Schwinn Stingray. För barn som inte gammal nog för att skräddarsy sin egen bil eller motorcykel, tillät Stingray barnen att skapa stil till sin egen rida, och lowrider cykel föddes. Entusiaster som tog upp ansvaret när praktiken började blekna, men under senare decennier, anpassa populära och allt mer sällsynt Schwinn stingrockor och andra cyklar i en lowrider cykel har blivit en butik hobby bland barn och vuxna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.