Vad är en Knappen Horse?

Knappen hästen är mäns gymnastik idrott och den apparat i vilken idrott utförs. En pommel häst är en lång stråle, antingen av plast eller metall som omfattas av läder eller syntetmaterial. Genom dagens beslut standarder som anges i metriska mätningar, är hästen avsnittet exakt 160 centimeter (cirka 63 inches) och över 35 centimeter (13,78 inches) i bredd. Två pommels eller metallhandtag placeras på hästen nära mitten och kan anpassas till någonstans 40-45 cm (15. 75-17,72 tum) isär. Höjden på balken över marken är 115 cm (45,38 tum).

namn pommel häst är en referens till verkliga hästar, och versioner av denna utrustning användes mer än ett årtusende sedan. Finns uppgifter om romerska soldater som utbildas på en falsk häst så de kunde lära sig att montera och sitta med lätthet. Vissa tidiga versioner av pommel hästen omfattar även häst funktioner som ett huvud och en svans. Detta övergavs i mitten-19th century, när hästen blev inte bara om att få öva på en häst, men också en plats att visa gymnastik framgångar. Vid den första moderna olympiska spelen 1896, manliga gymnaster tävlade på pommel hästen.

Även om manliga och kvinnliga gymnaster utföra en del av samma sport, liksom valven och golv övning är puckla på hästen idag en manlig sport bara. Mängden kraft som det tar att arbeta hästen genom en serie kontinuerliga rörelser är betydande. Flyttar inkluderar sax, gungor ben, cirklar, handstående, och måste utföras med perfekt form för att göra mål i hög grad på denna händelse. Avbrott i form bestraffas, är som att falla av hästen eller underlåta att utföra en perfekt sitta. I de flesta fall män sitter inte på hästen, utan istället använder styrkan i sina vapen för att hålla överkroppen ovanför hästen, eftersom de reser fram och tillbaka från ena änden av hästen till den andra, med komplicerade och kunnig ben moves. p

Styrka och konst båda krävs för den här sporten. Män måste utföra vissa delar men det sätt på vilket dessa delar utförs och förmågan att inkludera mer utmanande delarna är upp till varje konkurrent. Allt svårare att delar i en rutin ökar Utgångsvärde.

Ett annat användningsområde för pommel hästen, minus handtag, var i valven. Både män och kvinnor använde hästen tills det ersattes på internationell nivå genom valven tabellen i början av 2000-talet. Tabellen är egentligen en säkrare produkt än pommel hästen för valven.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.