Vad är en Jogging Stroller?

Jogging vagnar är barnvagnar eller barnvagnar utformade för att hjälpa föräldrar att bli fysiskt passar eller bibehållet hälsosam livsstil. På grund av sina märkliga, aerodynamisk form, mammor och pappor kan gå, springa eller Rollerblade samtidigt som du trycker sina barn. Detta är naturligtvis innebär tid kvalitet familj inte måste offras för att ett motionsprogram.

Jogging barnvagnar, även känd som kör barnvagnar, lätt identifieras genom sina tre hjul design, med ett stort hjul framtill och två mindre hjul i bak. Det finns också ett stadigt handtag på baksidan för att möjliggöra enklare att trycka medan jogging. De flesta har tung huvar eller skärmtak så ditt barn skyddas från solen medan du tränar. Det finns barnvagnar i olika former och storlekar för alla situationer och outs arbete. För den äventyrslystna jogger, det är en tung plikt modell med 20 "hjul, komplett med stötdämpare och avvisare smuts för tuffa, trädbevuxna vägar. Man kan också köpa en billigare, lätt jogging barnvagn med 16" hjul lämplig för jogging eller snabb promenad i parken.

Många löpare känner motstånd finner man från vikt jogging vagn presenterar dem med en hårdare träning. Det har förekommit några fall av löpare vars utbildning medan du använder en jogging vagn har resulterat i en snabbare körtid under tävlingarna.

Naturligtvis finns det andra hänsyn också. Många läkare och experter på säkerhet inte rekommenderar faktiskt kör med en jogging vagn för barn under sex till tolv månader. Du kanske vill kontrollera ditt barns barnläkare först. Den ständiga rörelse från jogging inte är säker eller bekväm för spädbarn. Var noga med vagnen levereras med en axelremmar så att barnet inte stötte och trängdes. Du bör också investera i en liten hjälm för att skydda hans eller hennes lilla huvud.

medan jogging vagnar är bra för att köra i parken eller gå runt kvarteret, de är inte idealisk för trånga platser, till exempel galleriorna eller till och restauranger. Den långa framhjulet området gör manövrerande kring människor tafatta och det är lätt att stöta ihop med andra. Du kan även köra över en tå eller två. Många föräldrar som äger jogging stroller också ha en mindre vagn paraply stil på stammar av sina bilar för gallerior, butiker och restauranger.

Om du är en löpare, det finns ingen anledning att ge upp träningen för att du har små barn. Ta dem tillsammans i en jogging barnvagn. Inte bara kommer de att njuta av åkturen, men de kommer att påverkas positivt av dina hälsosam livsstil!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.