Vad är en Isolation Booth?

En isolering monter är ljudisolerade, och ofta vision bevis monter används på spel visar att isolera en konkurrent från att höra svaren från en annan konkurrent. Isoleringen monter användes först om tv-serier som $ 64,000 Fråga . var användningen av isolering monter i detta program väl dokumenterade i filmen Quiz Show eftersom svaren gled vissa deltagare, vilket motverkar spelets verkliga resultat. Vissa deltagare fick kasta spel för att få den tävlande som verkade mer populär eller "watchable. "Den polemik med isolering monter i Fråga lett till strängare regler för deltagande i tävlingsprogram.

Classic användning av isolering monter i spelet visar var Newlywed Game och Family Feud . Den nya versionen av Family Feud gör fortfarande använda en isolering monter för vissa delar av showen. Det populära spelet visas på Comedy Central, Win Ben Stein's money nyttjar också en isolering monter. är ett isolerat monter även används i skivindustrin som ett led i en inspelningsstudio. En person spelar in en sång spår till exempel, skulle bara höra musiken via hörlurar och skulle sjunga låten. Montern är ljudisolerat så att inspelningen inte störs av ljud från utsidan. Som väl är musiker inte störd eller distraherad av yttre ljud, förkorta totala inspelningstiden. ibland straffområdet används i hockey kallas isolering Booth, även om det inte behöver vara ljudisolerade. Hugh Hood, en mycket respekterad kanadensisk författare som skrivit flera fackböcker verk om hockey, titlar hans tredje novellsamling som isoleringen Booth . Som väl har Cincinnati Enquirer en vanlig sport kolumn, mestadels skriven av Mark Curnutte kallas "The Isolation Booth. "

Ibland Sportjournalister vid stora idrottsevenemang också använda en något ljudisolerade bås för att observera och rapportera om ett spel utan att släppa in en stor del av publiken buller. Man ofta se Sportjournalister som John Madden som sänder från en monter högt uppe i en stadion. Dessa bås brukar inte vara helt ljudisolerade, så är inte teoretiskt isolering bås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.