Vad är en Fingerstache?

En fingerstache är en stiliserad version av en mustasch som dras på pekfingret, så att ägaren av fingerstache att positionera sa finger över hans eller hennes överläpp för humoristisk effekt. Man kan också höra fingerstaches kallad finger mustascher, beroende på region i världen där man befinner sig i.

Även om människor har ritning dum mustascher och annat på sina fingrar under ganska lång tid, popularisering av fingerstache ofta spåras till en Ohio tatuering konstnär, som började tatuering mustascher på fingrarna av vänner under 2003. Hans tatueringar ursprungligen var avsett som skämt, och eftersom huden på fingrarna är mindre än idealisk för tatuering, de var också i huvudsak tillfälliga, oftast klädd borta inom några veckor eller månader. Tack vare den lätt att dela bilder på Internet började fingerstache reser över hela världen, och det blev en modefluga.

Fingerstache aficionados kan dela bilder på webbplatser för socialt nätverkande och platser speciellt konstruerad som en hyllning till fingerstache, och några närvara tungan-i-kinden konferenser och tävlingar fingerstache att möta upp med andra fans. Vissa webbplatser även erbjuda fingerstache mallar för oinspirerat. Medan fingerstache till stor del är dumt, kan den tjäna som utgångspunkt för anslutning och isbrytare för främlingar, som något om åsynen av en vuxen vuxen visa upp en fingerstache är ganska rolig.

Några fingerstache purister insistera på att enda sanna formen av fingerstache är som en tatuering, men det är naturligtvis möjligt att skapa en fingerstache med pennor eller markörer. För människor som är fans av ofta byter fingerstache stil, pennor är definitivt rätt väg att gå, eftersom mustasch kan uppdateras på ett kick. Författade fingerstaches är också lämplig för den yngre generationen, och för människor som vill kunna tvätta händerna bort efter en natts fingerstaching så att de kan se respektabel på morgonen.

Som en allmän regel, att skapa en fingerstache är ganska enkel, eftersom allt du behöver är en markör och ett finger eller en tatuering artist och ett finger, bör man välja att åka med en semi-permanent fingerstache. De flesta människor försöker skapa de mest skrattretande, utarbeta och dumma mustascher möjligt, med komplexa styret twirls och andra prydnader är avgörande för utformningen av en god fingerstache. Vissa människor tycker att det hjälper att dra fingerstaches som en grupp, kasta en fingerstache parti slag, som tillåter människor att inspirera varandra med sina konstruktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.