Vad är Upscale Camping?

Upscale camping också kallas glamorösa camping eller förkortat till glamping är ett nytt sätt att njuta av naturen, utan att ge avkall på den moderna bekvämligheter så många av oss känner att vi kan " t klara sig utan. Över hela världen, många orter erbjuder lyx tält eller stugor tält camp som skiljer sig från den traditionella "grovbearbetningen den" gamla tiden camping. I exklusiva camping, kan du erbjudas vinprovningar, tillgång till vackra pooler och bastur, fullskalig spa-tjänster och tillgång till Internet. Även tältning kan fortfarande omvittna en rustik tendens, tält är helt vattentät, har bekväma sängar, städservice, badrum och temperaturkontroll. Det finns ett antal olika exklusiva camping möjligheter. Vissa är mer korrekt kunna beskrivas som orter, med en mängd utväg aktiviteter att välja mellan. Andra som KOAS (camp of America) är endast uppgraderingar av tidigare traditionell camping. Tält stugorna är inte precis ny heller. Platser som Yosemite National Park har erbjudit dessa årtionden. Förändringen i finare camping dock är att man får en mer lyxig upplevelse och samtidigt ha den halvprivata utomhus erfarenhet av camping. En av fördelarna med camping är att det ofta är ett billigt sätt att semester. Om du bara sälja in ett tält på olika lokala, statliga eller nationalparker, betalar du inte ens i närheten av samma sak som du skulle göra om du bor på hotell eller motell. Detsamma kan inte sägas om exklusiva camping. Vistelser på überlyxiga glamping orter, liksom Four Seasons Camp i Thailand, kostar ungefär $ 500 US dollar (USD) per natt, eller över $ 1000 USD per natt vid Ryabaga Camp i Ryssland. Med förnämsta camping, räkna med att betala över $ 100 USD per natt. Å andra sidan, om pengar inte är ett problem, kan upscale camping vara ett sätt att få en uppfattning och känsla camping utan smuts, dålig sängplatser, och hot om raserad tur om vädret är samarbetsvillig.

Ibland priset återspeglar inte erbjöd bara tjänster utan avskildhet på platsen. Vissa läger kan endast nås med chartrade flyg, som kan ingå i priset för vistelsen. Vissa exklusiva läger även måltider med varje natt och är utformade mer på gammaldags sommar "lodge. " Några orter erbjuder kombinationer av inomhus och utomhus rum, stugor eller tält och stugor för att ge fler möjligheter till gästerna.

Eftersom exklusiva camping är en ganska ny praxis, är det en god idé att undersöka alla läger kanske du vill besöka, särskilt om de inte är nära hemmet. Läs Internet och resor recensioner tidningen och kolla med resebyråer. Med sin ökade popularitet, kan du hitta glamping anläggningar över hela världen, i många olika och vackra platser i varierande priser. Har några bra recensioner på sidan kan hjälpa dig att välja läger som bäst fungerar för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.