Vad är Truck Campers?

Truck campare är tillfälliga och bärbara levande områden som är monterat på sängen av pickup bilar. De är särskilt fördelaktigt bara för att de ger ett överkomligt camping alternativ för dem som inte har råd, eller väljer att inte köpa en mycket mer omfattande husbil. Lastbil campare har ett antal fördelar, men de har också vissa nackdelar.

utformning mest lastbil campare är ganska naivt. Huvuddelen av husbil, där de flesta av den dagliga verksamheten kommer att äga rum, tar upp det mesta av flaket. Det kan hänga över sidorna på flaket något och kan sträcka ut baksidan av bakluckan en mycket kort sträcka. Den sovande utrymmet är allmänt förhöjd och placerad ovanför hytten på lastbilen. Detta hjälper till att frigöra området nedanför och skapa några extra livsutrymme.

Generellt omfattar sovutrymme ungefär lika mycket golvyta som boyta på lastbilen husbil. Emellertid är den totala ytan mindre sovutrymmet bara för att den fria höjden minskas. Den boyta består vanligen av ett fåtal grundläggande bekvämligheter, såsom en diskbänk och ett par av brännare, vanligtvis en mikrovågsugn och tv också. En sittgrupp och bord finns också brukar finnas i bostadsutrymmen.

Kort sagt, lastbil campare bara minskat versioner av andra typer av campare. De erbjuder en rad fördelar som större husbilar kan inte. Kostnaden för att transportera dem till exempel, är troligen den lägsta av alla typer av husbil, förutom kanske en pop-up eller ett tält. Även om dessa campare är högre profil och har lite av ett drag, övriga campinggäster har mycket mer drag. Dessutom är de lättare att underhålla än andra typer av campare och ofta billigare under denna första förvärv.

Men lastbil campare har också ett antal nackdelar. För dem som är vana vid full-storlek husbil, kan storleken på en lastbil campingbilar göra upplevelsen otillfredsställande. De som känner sig oroliga i trånga utrymmen kan också hitta dessa campare är oacceptabelt. Även de som campa ofta eller som campa under längre tid kan överväga ett annat alternativ.

är Truck campare ofta utformade för en viss storlek på lastbil och många campare komma med rekommenderade lastbilsmodeller. Ägare hittar installation och drift av lägerdeltagarna kommer att gå bättre om de väljer en modell som rekommenderas för deras specifika fordon. Trots vissa begränsningar i modeller, många modeller levereras med valfria funktioner och tillbehör som tillåter en viss flexibilitet för dem som går camping.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.