Vad är Tower Running?

Tower kör är en sport som innebär tävling på sin fot i en av människan skapad torn. Mest klassiskt, innebär torn köra köra uppför trappor av skyskrapor, men tornet löpare kunde tänkas igenom strukturer på andra sätt, med saker som plattformar och ramper för att göra sporten ännu mer dynamisk än den redan är. Medan tornet kör är ett sätt att få mycket plats, är det också mycket ansträngande, och till och med elitidrottare inom sporten medger att tornet körs är smärtsam.

Fotbollen är också ibland kallas stairclimbing, i en hänvisning till det sätt som mest torn löpare resor, och även om det kan tyckas lite märkligt att de mindre löpare benägen är idrotten en internationell omfattning, med början löpare från hela världen tävlar om tornet körs utmärkelser. Ofta arrangörer använder ikoniska byggnader för torn köra matcher, såsom Taipei 101 och Empire State Building, med ryktet om byggnaden bidrar till att främja evenemanget. Som alla som har gick en lång trappa vet, uppför trappor kan vara smärtsamt, och smärtan ökar dramatiskt när du kör, eftersom kör är en stor genomslagskraft idrotten. Tower löpare måste kunna uthärda den påfrestning på fötter och ben när jag springer och de måste också undvika att snubbla i trappan, som kan orsaka allvarlig skada, särskilt i en förpackning med löpare, som en dominoeffekt skulle kunna bli följden.

Tower löpare påpekar att deras idrotten kan göras var som helst, när som helst, och att det första steget i utbildningen som ett torn löpare är att hitta en trappa och köra upp det. För idrottare som inte har höga trappor hands, är branta backar sägs vara effektiva för utbildning också. När du är i träning och tävling som ett torn löpare, är det viktigt att hålla sig sträckt och tonad och ta hand om sin kropp, som en möjlighet för allvarliga skador körs är kraftigt förhöjd genom trappor i mixen.

En fördel med torn köra är att det är till sin natur är avsedd att ske inomhus. I områden med avgasfyllda eller fientliga klimat kan tornet körs vara ett bra sätt att få motion när det inte är möjligt att gå ut. Sporten kräver också minimalt utrustning, ett par bra löparskor är allt som behövs, vilket gör den tillgänglig för lägre inkomst individer som skulle kunna vara att försöka få eller hålla formen. Tower igång kan också monteras i en rad olika scheman, till exempel kan någon som arbetar i en stor ökning kommer att arbeta lite tidigt och unna dig en torn som kör till jobbet, snarare än att ta hissen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.