Vad är Three Card Monte?

Tre kort Monte är en kon spel som liknar skalet spelet. Det innebär en uppsättning av tre kort och oftast en chansning av en summa pengar. I tre Card Monte, en bedragare, känd som en Inside Man, tricks ett offer, känd som varumärke, med hjälp av en utomstående man. Tricket är ofta körs på en intet ont anande varumärke genom ett trick av Inside Man. Det är också känt som tripplar, tre-kort Marney, tre-kort shuffle och tre kort trick.

A förtroende spel, tre kort Monte är bäst utförs när varumärket vinner förtroende för hans förmåga att vinna eller förtroende för en utanför människan. Utsidan människan är vanligtvis en medbrottsling inuti människan, ett faktum okänd till märket.

Tre kort Monte spelas med tre spelkort. Varje kort kan användas, men ess och drottningar är populära val. Spader ess, ett kort som favoriseras av många, är ett kort som ofta används av återförsäljare på grund av sin tur konnotationer. Kompletterande kort kan också vara något kort, men de är också ofta har kort, och ett annat ansikte än målet kortet. "Spelet" utförs när dealern visar märket målet kortet. Det placeras sedan inför ner på ett bord med de andra två kort och blandas på bordet, i sikte. Märket skall därefter identifiera ansiktet nedåt mål kortet på rätt sätt för att vinna spelet och insatsen. Men genom fingerfärdighet, tyckte kortet för att utsättas kortet genom varumärket är avslöjade som felaktiga, och insatserna är förlorade.

A Three Card Monte spel bygger på att handla av andra människor som samt knep inuti människan. Spelen är ofta på gator och i källare eller stänger av en återförsäljare med vänner. Vänner låtsas inte känna till återförsäljaren, och fungera som vinnare eller förlorare i de tre kortet monte spel. Vinnande kommer att öka förtroendet för den intet ont anande varumärket och förlora kommer märket bara tror att han kan prestera bättre än förlorarna i vad som verkar vara en lätt uppgift. Den populäraste typen av Three Card Monte knep som används av återförsäljaren lura märket är "kasta". Kastlängd körs av en fingerfärdighet som valda kortet är avslöjat felaktigt till märket. Om märket plockar ett mål kort som han anser har vunnit vadet, plockar dealern upp tre kort, varav två med ena handen och ett kort med den andra handen. Den hand med två kort måste innehålla en vald, vilket vanligtvis är rätt målgrupp kortet.

är en förlorande kort plockas upp ansiktet nedåt, och sedan ett vinnande kort plockas upp ansiktet nedåt med samma hand. Den vinnande och valt kort bör nu vara under en förlorande kort. Återförsäljaren ändrar sedan början förlora kortet ur hans hand, ansikte upp åt bordet. Tricket är för återförsäljaren att ge illusionen av att det var vänt från botten, och därför var det kort som valdes. Men det översta kortet var ett förlorat kort, och det vinnande kortet kvar i bankens hand. Varumärket har förlorat vadet och klokare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.