Vad är Tackle Boxes?

Tackle lådor är utsedda behållare som håller fiskeredskap. Medan nästan alla behållare som kan hålla fiskeredskap kunde betraktas som en fiskelåda, äkta tackla lådor är särskilt tillverkade med formpressade fack i olika storlekar som är utformade för att hålla i och organisera specifika, enskilda delar av fiskeredskap. Tackla lådor varierar i storlek från fickformat till full storlek, båt monterade sorter och varje fiskare har sina egna preferenser.

Några av de vanligaste inslagen i lösa lådor är indelade fack för att lagra och ordna artificiella beten och lockar, lod håll, bobbers och krokar och hålla olika delar av fiskeredskap från blandning. Beroende på storleken på fiskelåda får särskilda fack också ges för att hålla större verktyg som tänger och filear knivar. Många medelstora och stora tackla lådor funktionen utfällbara sektioner som själv lagrar i rutan samt separat utrymme i locket. Andra funktioner i olika tackla lådor alltifrån vattentät hållbarhet för kompakt och separata löstagbara enheter.

år sedan, tackla lådor var ofta tungt och besvärligt lådor av metall. På grund av modern tillverkning tackla lådor nu kommit byggda av lätta, slagtålig plast i olika eleganta, sportiga design och en rad olika färger. Att hjälpa barnen att utveckla ett intresse för sporten i fiske, barnvänliga tackla lådor finns även-ofta med populära killing karaktärer och tillgänglig komplett med matchande fiske stolpar.

Hårt boxar är inte bara ett organisatoriskt verktyg som gör att transportera fiskeredskap lättare, de är också viktiga för off-season lagring. Även den avslappnade fiskaren samlar många bitar av fiskeredskap under en livstid och tackla lådor hålla sina redskap på ett säkert och prydligt lagras. För ivrig fiskare, tackla lådor med varierande former och storlekar i allmänhet utgör hela sitt fiske överskott. Tackle lådor kan också komma till hands för icke-fiske folk också. De kan användas för att lagra små konst och hantverk leveranser, leveranser sömnad, och diverse andra små, men som objekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.