Vad är Speed Cabling?

Speed kablage är en tävlingssport där deltagarna reda ut buntar med Cat-5 Ethernet-kabel. De tävlande som untangles alla hans eller hennes sladdar från paketet är första vinnaren av händelsen. Som man kanske förstår, hastighet kablar tenderar att domineras av dator yrkesmän som har detangling kompetens tack vare år på jobbet, och somliga påpeka att detta Ethernet detangling sport domineras av medlemmar av geek samhället.

den här tävlingen har utvecklats av Steven Schkolne, en Los Angeles-baserade konstnären. Reglerna för hastighet kablar är ganska specifika, för att säkerställa att buntarna är så jämn att tävlande kan också bedömas. Tävlande kan detangle antingen sex eller 12 stycken av kabel av varierande längd, som måste trassla med en "certifierad bundler" som har fulländat den trasslar tekniken. Den knippe kablar är till och med köra genom en tork före tävling för att uppmuntra fler mattor och trasslar. Den knippen av kablar placeras på bord i midjehöjd, och konkurrenter kan använda vilka metoder reda ut de tycker om att utvinna kablar från tovigt massa. Som en kabel är befriat, måste konkurrenten hålla upp klart, gör det möjligt för domarna att se kabeln innan släppa den på golvet och gå över till fri annan. Genom att hålla kablar upp till illustrera framgångsrik untanglement, kan hastigheten cablers se till att domarna tydligt se och notera deras prestationer. En hastighet cabler kan använda en rad olika tekniker för att få kablarna ur massan, med Vissa väljer att fokusera på att avlägsna vissa kablar, medan andra arbetar på en mer allmän detangling systemet för att befria sina buntar. Hastighet är det väsentliga, som är säkra och smidiga fingrar och ett öga för detaljer och mönster som knutar och trassel i paketet har bildats. Många duktiga hastighet cablers få praxis på arbetsplatsen, som arbetar med fräste kablar i en mängd olika situationer.

Många dator yrkesmän använder flera olika metoder för att hålla kablar välorganiserade, se till att de är lätta att manipulera och finna bråttom. Men även de bästa organiserade kablarna har en anmärkningsvärd talang för trasslar sig själva, vilket gör hastighet kablage en mycket användbar färdighet utöver en underhållande sport. För att hitta en hastighet kablaget träffas i ditt område, kan du söka efter "Speed kablar" och din region med en sökmotor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.