Vad är Roman Stolar?

En roman stol är en del av stationär träningsredskap som används främst för översträckning av nedre ryggen och allmänt stärkande av bålmusklerna. Roman stolar ofta rekommenderas av läkare och sjukgymnaster för människor som har lidit ryggrad eller lägre ryggskador som en metod för toning de drabbade musklerna och därigenom återfå styrka och hantera smärtan.

Roman stolar bara vagt påminner om en verklig stol. En rad kvadrat metallskruvar stödja en bred, vadderad bänk och ett par rulle pads. Höjd och avstånd mellan bänken och dynor kan anpassas efter storleken på användaren och motion som utförs. Vissa roman stolar också funktionen justerbara vinklar för att göra det möjligt för användaren att öka svårighetsgraden av sina träningsprogram.

bänkarna roman stolar är inte avsedda för att sitta på. Att använda utrustningen, resten du antingen ryggen eller buken mot block och använda rulla kuddar för arm eller fotled stöd. Eftersom du då att använda din bålmusklerna att utföra någon form av motion på roman stolar, är de ett perfekt utrustning för stärkande och stärka centrala muskelgrupper. Ett stort antal olika övningar kan utföras med roman stolar. Sit ups, knäböj, hissar knä och rygg tillägg är relativt lätta att lära sig och utföra med denna utrustning. Roman stolar ger en bra träning för ryggen, magmusklerna, glutes och hamstrings. Att göra en grundläggande knä hiss med en roman stol, vila ryggen mot det stoppade bänken och placera dina underarmar på rulle pads. Benen ska kunna svänga fritt i detta läge. Håll ryggen rak, och sakta upp knäna så högt du kan, hålla dem i detta läge i flera sekunder. Långsamt sänker dina knän ner igen och upprepa flera upprepningar.

Reverse sit ups är också lätt att göra med roman stolar. Lyft bänken och resten bäckenet där, låsning anklarna under utbyggnaden kuddar. Håll armarna längs sidorna. Använda magmusklerna, sakta sänka din överkropp och höja den upp igen.

Om du planerar att köpa en roman stol, göra en del efterforskningar innan du köper . Utrustningen bör vara fullt justerbar för att möjliggöra maximal komfort och stöd. Reglerbarhet är särskilt viktigt om andra familjemedlemmar kommer att dela på stolen, eftersom varje person har sina egna kroppsstorlek och kondition att överväga. Kontrollera bygget för att vara säker på den romerska stolen är robusta och tåliga och de och målningsrullar bra stoppad. Kontrollera med din läkare innan du börjar ett nytt träningsprogram, speciellt om du har haft en ryggmärgsskada eller lider av ryggsmärtor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.