Vad är Merit Badges?

en merit emblem är en utmärkelse som en scout kan tjäna genom att visa kunskap och förmåga i ett visst ämne. För närvarande finns över 100 olika meriter märken tillgängliga för en scout att tjäna. Varje förtjänar märket representerar ett specifikt område för kunskap om att en scout kan hitta intressanta och användbara. Tjänar en merit emblem är en ära i sig, men fungerar också som en språngbräda mot en ny scout rank. The Boy Scout handbok innehåller en lista över alla meriter passerkort tillgängliga, liksom den nödvändiga färdigheter och kunskaper som krävs för att tjäna varje meriter badge. Handboken förklarar även hur många meriter märken som krävs för att nå varje rank. För att uppnå rangen av Eagle Scout, den högsta inom Boy Scouts, måste spana tjäna 21 meriter märken. Av dessa 21 meriter märken, måste spana tjäna 12 av 15 möjliga krävs meriter märken.

Alla förtjänar badge täcker ett visst ämne. När en scout beslutar att arbeta för att tjäna en merit emblem, måste han först hitta någon att övervaka hans framsteg, och i många fall, att lära honom. Denna förtjänst badge instruktör kan vara en förälder, en scout ledare, eller en professionell inom samma område som förtjänar Badge. På Family Living meriter märket, måste scout arbeta med sina föräldrar. Att förtjäna Dentistry meriter märket, måste spana arbeta med en tandläkare.

För att tjäna en viss förtjänst emblem, en scout måste fylla i en lista med krav och visa sina scoutledare eller förtjänst emblem instruktör som han har fått de nödvändiga kunskaperna och behärskar de kunskaper som krävs. Varje förtjänst badge har sin egen lista över kunskaper och färdigheter som krävs. Journalistik förtjänst märket, till exempel, har en lista på fem, bland annat lära sig om karriärer inom journalistik och förklara hur pressfriheten fungerar i Amerika. Brandsäkerheten förtjänar märket har en lista med tolv krav, vilket innefattar att förstå hur en bål brinner och vidta åtgärder för att göra spana hem säkrare.

Med så många olika förtjänst märken att välja mellan, en scout har möjlighet att lära sig en mängd olika färdigheter och skaffa sig en hel del användbar kunskap. Varje förtjänar badge representerar specifik know-how, samt ett steg mot ökad förståelse av världen, ett avancemang inom scout organisation och personlig utveckling mot att bli vuxen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.