Vad är Lincoln Logs?

Även om det finns många leksaker som uppmuntrar barnen att utforska och växa genom byggstenar, Legos? och K'NEX?, till exempel-Lincoln Logs? att få en utmärkelse för att ha ritats av en arkitekt och en leksak designer, John Lloyd Wright, son till Frank Lloyd Wright. Efter abrupt slut på sin lärlingstid till sin far, John Wright vände sig till leksak design, med fokus först på block för konstruktion och fåglar skär ut med ett pussel. Efter det kom Lincoln Logs?.

Wright sade att formen på Lincoln Logs? återspeglade en jordbävning-proofing element som hans far hade införts i strukturen på Imperial Hotel i Tokyo, som utformades och byggdes 1907 till 1915. Lincoln Logs?, Som avser 1916, patenterades av Wright verksamhet, JL Wright Company, den 31 augusti 1920, och namnet var varumärkesskyddade 1923.

Den ursprungliga inte har gjort helt i trä, samt dörrar och fönster bildades genom avsaknaden av stockar, snarare än genom att binda delar att representera dessa delar. Eftersom de är gjorda för att förregling, Lincoln Logs? erbjuder ytterligare skicklighet samordning praxis för barn utöver det som byggstenar. Med tillägg av särskilda stycken, inklusive dörrar och fönster, och tillbehör, såsom människor och hjul, har möjligheterna för fantasilek byggts ut ytterligare.

År 2003, i samband med hundraårsfirandet av Toy Industry Association, en lista över de hundra mest älskade och mest kreativa leksaker av nittonhundratalet släpptes . Leksakerna inte rangordnas, men anges för det år de infördes. Och där, mellan Raggedy Ann docka infördes 1915 och Radio Flyer Wagon? infördes 1917, är Lincoln Logs?. Efter att ha bytt ägare flera gånger, Lincoln Logs? är noterade på listan som produceras av K'NEX Industries Inc. Under 2007 olika Lincoln Log? uppsättningar erbjöds bland annat en minnesbok som att minnas en tidig upplaga, liksom en sheriff kontor, en gård, en Firehouse, och en bank.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.