Vad är Indoor Fallskärmshoppning?

inomhus fallskärmshoppning är intressant för många människor som föredrar att hålla sina fötter planterad stadigt på marken. En rädsla för höjder eller landar på ett sätt som skulle vålla skada håller mer än några få folk från att försöka sporten. Ange inomhus fallskärmshoppning, ett medel för att få känslan av flytande genom luften, utan de inneboende farorna med att hoppa från ett plan.

inomhus fallskärmshoppning använder så kallade vertikala vindtunnlar. Vindhastigheter kan vara var som helst 80-140 mph (128. 75-225. 31 km /h). Detta ger gott om förslag till att lyfta kroppen uppåt, bara några meter ovanför marken, eller rättare ovanför vindtunneln golvet. Dessa maskiner används med stor frekvens av fallskärmshoppare. De kan hjälpa till att utbilda personer som vill prova idrott ute, och folk perfektion inom body flight eller formation skydiving även anställa dem.

popularitet inomhus fallskärmshoppning har ökat, men det började användas i militära tillämpningar . År 1964 tjänade Jack Tiffany erkännande som den första personen att prova en vertikal vindtunnel. I slutet av 1970, ett kanadensiskt företag, Aerodium, byggde den första privatägda tunnel. Intresset för att använda tunnlar för skojs skull och praxis för inomhus fallskärmshoppning blev intensiv särskilt efter deras användning i Olympiska vinterspelen 2006, där de togs upp som ett led i avslutningsceremonin. Mer popularitet har följt, särskilt med en modell utmaning i dokusåpan, America's Next Top Model , där en utmaning för de tävlande var att innebära ganska medan flytande i en vindtunnel.

Det finns två typer av vertikala vindtunnlar som kan användas för inomhus fallskärmshoppning. Några är stillastående, och finns i en stor byggnad. Andra är rörliga, och kan användas vid olika evenemang. Innan du får flyta, eller stå emot trycket från starka updrafts, måste du genomgå utbildning om du aldrig har provat idrotten innan. Människor i nästan alla åldrar och kondition kan försöka inomhus fallskärmshoppning, och idrotten som underhållning drar många som är rädda för höjder eller faktiska fallskärmshoppning. Ibland också använda inomhus fallskärmshoppning som ett sätt att förbereda för faktisk fallskärmshoppning.

Kostnaderna kan vara avskräckande för vissa, men detta beror på ett antal faktorer. Nykomlingar inomhus fallskärmshoppning kanske kan dra fördel av specialerbjudanden där de köper flera sessioner på en gång. Utbildning är oftast dyrast, och en femton minuters träningspass kan kosta ca $ 50 US dollar (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.