Vad är Highland Games?

Highland Games är sammankomster som hålls för att fira skotska och keltiska kulturarvet, i synnerhet arvet från de skotska högländerna. Dessa spel använder vanligtvis en rad idrottsevenemang och tävlingar förutom musik, dans, och visar skicklighet, som får vallning i någon region. Normalt vend köpmän i Highland Games ett sortiment av skotsk livsmedel och produkter för deltagare, och händelsen kan sträcka sig över flera dagar, med packad ofta schema.

Människor har varit att träffas och delta i spel med tusentals år. Den Highland Games härma många tidiga spel genom att visa kraftprov och kompetens som skulle vara nödvändig för att överleva, i detta fall i de skotska högländerna av 1700-talet. Tävlande Heft stockar och stenar, delta i tävlingar fot, och engagera sig i liknande demonstrationer av förmåga. Förutom att vara en plats att visa upp kunskaper inom det idrottsliga området, Highland Games erbjuder konkurrens möjligheter i traditionell skotsk musik och dans.

Heavy händelser i Highland Games omfatta STÖR kastar, Viktkastning, vikt över baren kärven toss, slägga, och lägga sten. Beroende på arrangörerna, får spel erbjuder också fots tävlingar, ridning och andra demonstrationer. Människor kan också tävla i den musikaliska sfären med säckpipa, flöjter, harpa och fioler, eller visa dansa färdigheter. Deltagarna i händelseförloppet vanligtvis bär traditionell skotsk folkdräkter som kiltar och Aboyne klänningar. Dessa gudstjänster i skotsk historia kan ge möjligheter att köpa kiltar, tröjor och andra skotska småtryck, tillsammans med traditionella livsmedel. Highland Games är oftast utformade för att vara familjevänligt, och de kan drag kväll prestationer spelar, skotsk poesi och musik för människor camping eller vistas i närheten av platsen för spel.

Flera regioner i Skottland värd välkänt årliga Highland Games, liksom samhällen med stora skotska befolkningar runt om i världen. Om du är intresserad av att delta i en Highland Games evenemang för dig, kan du söka efter "Highland Games" och din region, beroende på var du är, kan du faktiskt har en händelse bekvämt nära. Det är oftast lämpligt att köpa biljetter, eftersom spelen kan bli trångt, och du bör göra logi arrangemang i god tid så att du har någonstans att bo när du kommer dit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.