Vad är Fiske handskar?

Fiske handskar är speciellt konstruerade hand beläggningar som används av yrkesfiskare liksom många entusiaster fiske. Den handskar fyller samma funktion som ett par handskar, eftersom de bidrar till att hålla fingrarna och handflatorna varma och bekväma. Men handskar konstruerade för användning under fishing expeditions också fungera i ett par andra viktiga vägar.

många exempel på fisket handsken är konstruerade med material som bidrar till att öka förmågan att använda händerna fritt under gjutning och andra åtgärder. Detta är sant i alla typer av fiske situationer, inklusive flugfiske och isfiske. Den handskar skyddar händerna mot vind och kyla vilket klimat som helst utan att belasta rörelser på fingrarna. För att åstadkomma detta, de flesta typer av fiske använd handskar lätta material såsom neopren att se händerna hålla värmen medan möjligheten att enkelt flytta bibehålls. I själva utformningen av fiske handskar, är fingrarna ofta böjda något. Denna aspekt av hjälpmedel, även i frigående rörlighet i fingrarna. För att se till vatten och kyla inte genomsyrar i handsken runt handleden, en enkel krok och ögla design skapar en säker manschett runt handleden som också kan fästas på ärmen till annan skyddsutrustning. Tillsammans skapar de ett hinder för de delar som är näst intill vindtätt och vattentätt. En annan aspekt som är unika för fiske handskar är byggandet av palmen område av handskar. Palmerna liksom insidan områden på fingrarna behandlas för att förhindra halka. Detta är särskilt viktigt när du försöker att greppa en fisk såsom det framgår ur vattnet, eller för att hålla fast vid utrustning som är våt och ganska hal.

Inköp fiske handskar är ingen svår uppgift. Många sportartiklar butiker transportera flera märken av handskar. Grundläggande mönster är också ofta finns i sportutrustningsindustrin delar av rabatterade butiker. Medan handskar kan vara något dyrt, kommer en god kvalitet par pågå i många säsonger och mer än betalar sig i form av fingerfärdighet och komfort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.