Vad är Extreme Paintball?

Extreme paintball använder paintball gevär att spela, i huvudsak, en omgång fånga flaggan. Samtidigt som man försöker fånga flaggan spelarna kommer att skjuta bollar, små kapslar fyllda med vattenlösligt färgämne, för att markera andra spelare. I nästan samtliga fall när en spelare har märkt att han eller hon anses ut och bara kan hitta i början av nästa omgång. Ibland flaggorna hissas i en stationeringsort för varje lag. I andra spel extrema paintball, flaggan kommer att vara någonstans på spelplanen. Spelplanen som används i extrema paintball är nästan alltid utomhus. Om du är ny till extrem paintball, du kommer att finna att de flesta områden som kommer att hyra den utrustning som behövs för att gå in och spela. I själva verket de flesta arrangörer uppmuntra nya aktörer att stanna av för ett spel. Om du har bestämt dig för att kolla in ett fält ska du ringa för att se till att du kan hyra säkerhetsutrustning också. Innan du spelar vara säker på att du har en skyddande mask som är paintball specifik. Du bör också ha ett fat väska för din paintball pistol. Annan säkerhetsutrustning ingår ljumske skydd, för män och bröst skydd. När du väljer att spela paintball extremt noga med att använda mörka kläder och bra skor utomhus, såsom kängor eller skor tennis. Skor med vrist stöd rekommenderas starkt. Många extrema paintball fält ägarna inte rekommenderar svettningar eftersom en del människor kommer över värme. Paintball dye bör skölj med kallt vatten, så det bör inte fläck. Det kan hindra dig från att se ut i din mask, så se till att ta med en handduk eller vissa vävnader för att hålla din mask ren. Glöm inte att ta med vatten och mat. Sök efter ett fält med gott om domare. Den spelreglerna bör tydligt anges innan spelet börjar. Storlek är en liten ersättning, desto viktigare är antalet domare. I allmänhet en eller två referenspersoner kommer inte att kunna titta på ett spel där fyrtio eller fler spelare. Om fältet är särskilt stora, leta efter fler domare.

Extreme Paintball är ungefär lika säkert som spelar någon annan sport En del hävdar att det finns färre skador i extrema paintball än fiske. I allmänhet är de flesta skador relaterade till faller på fältet och inte bli påkörd av en paintball. Det finns en liten smärta inblandade i att bli träffad, men ett antal spelare säger att det är inte så smärtsamt som du kanske tror. Det är sportens säkerhet gränser att minska skadan. Se till att du inte tar bort dina glasögon och du inte eld din pistol i mellanlagringsområdet. Men vapnen själva regleras för att minska skadan.

Det är inte heller bara för killar, den här sporten är populär bland kvinnor och flickor också. Flesta områden kan spelarna så unga som tio att spela. Varje minderårig spelare kommer att behöva ha en förälder eller vårdnadshavare underteckna ett avstående. Ett antal personer lät inför smärtan hindrar dem från att spela extrema paintball, men spelarna kommer att säga att smärtan är inget annat än smärta från repor och stötskador så kan du få från att spela andra spel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.