Vad är Diecast Toys?

Diecast leksaker är detaljerade kopior, ofta till skala, av de faktiska bilar, båtar, flygplan, tåg och andra populära leksaker barndom. De tillverkas av DIECAST processen och är gjorda av metall och plast och slutade på ett mycket detaljerat att realistiskt likna deras större skala motsvarigheter.

Arbetet med diecasting leksaker möjligt för tillverkare att forma metall till en önskad form med en hög måttnoggrannhet. Den gjutning metod för att tillverka innebär att man tvingar heta, kallas smält metall i återanvändbara formar dör. Som den varma metaller svalnar i mögel, det hårdnar och former till önskad form. Den metall som används är i diecasting är en blandning av zink och aluminium, som oftast kallas Zamak men ibland kallas vit metall eller kruka metall. Diecast leksaker är mycket hållbara och värmebeständigt. P

Tusentals DIECAST leksaker kan tillverkas åt gången. Diecast leksaker är bland de högsta volymen av de varor massproducerade av metallindustrin. Den diecasting Processen ger en mycket detaljerad och exakt resultat. p

Diecast leksaker infördes först till den amerikanska marknaden så tidigt som den 20-talet av Dowst Brothers. De såldes under varumärket på Tootsietoys. Vid den tiden för att framställa kvalitet Zamak hade ännu inte fulländad. Detta resulterade i dålig kvalitet leksaker som knäckt och bröt enkelt. År 1947 krävde ett företag Leshey började göra en DIECAST leksak som de kallade "Matchbox" bilar. De var mycket populära som kommer i 75 olika typer av fordon och förpackas i kartonger som påminner tändsticksaskar. Termen "tändsticksask bil" blev så stor utsträckning, det är nu anses det generiska namnet för denna typ av DIECAST leksak.

Diecast leksaker slå sin höjd av popularitet kring 1968. Mattel marknadsförs en rad DIECAST leksaks bilar och lastbilar som säljs under varumärket av Hot Wheels ® som gick på att bli en av världens bäst säljande leksaker. Många av de tidiga utgåvorna av Hot Wheels ® är nu värdefulla samlarföremål.

Diecast leksaker är populära i dag som både barns leksaker och samlarföremål. Ursprungligen förpackade vintage DIECAST leksaker är mycket uppskattad och mycket värdefull för många samlare och mäklare. Gemensamma teman collectable DIECAST leksaker omfatta flygplansdäck, byggnads-och jordbruksutrustning, militära fordon, lastbilar och bilar.

Den vanligaste DIECAST leksaker av 2000-talet är de vädjar till NASCAR fans. Reproduktioner av antal bilar som har haft en återuppväckt effekt på DIECAST auto försäljning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.