Vad är Diagonal travar?

Diagonal travar är bland olika skidor tekniker som används för att komma runt på snön. Diagonal travar kallas också klassisk travar, eftersom det är en teknik som de flesta skidåkare är vana vid, och brukar lära sig att människor lär sig åka skidor. Den diagonala Stride ibland jämfört med promenader, även diagonalt steg kräver en glidande rörelse. Diagonal travar är anställd av ett stort antal åkare, särskilt i längdskidåkning där diagonala travar är en energieffektiv metod att komma runt. Den diagonala kliv innebär glidande en fot framåt och skjuta bort med det motsatta Skidstav. Att träna den diagonala Stride korrekt, skidåkare behöver överföra sin tyngd på de ledande foten. Flytta hela sidan av kroppen, inklusive ben framåt bistår med detta. Skidorna är faktiskt inte lyfts från snön i diagonal glidning så att de glider längs det översta lagret. finns många skidspår speciellt trimmas för diagonal travar, och har en uppsättning med två spår i snön för detta ändamål. Snön runt spåren är väl förpackade att ge skidstavar bra grepp. Många skidspår kan ta emot ett antal skid-tekniker t. ex. diagonal travar, medan skidspår med begränsat utrymme är ibland begränsad till diagonal travar bara.

Diagonal travar fungerar på en mängd olika typer av terräng, särskilt i kuperad terräng med erfarenhet av längdskidåkning. En erfaren skidåkare kan arbeta upp en rimlig avkastning hastighet vid användning diagonal travar, och kommer inte att tröttna lika snabbt. Detta är särskilt viktigt i längdskidåkning, där skidåkare kan täcka miles av terräng en dag skidåkning mellan loger. Det finns skidor teknik som är snabbare än diagonalen travar, såsom skridsko åkning. Men skating tenderar att vara mer krävande på överkroppen på åkaren. Skidåkare som återhämtar sig från skador eller uppleva uppkomsten av tidiga skador kan byta till diagonal travar eftersom det är mindre hård på överkroppen. Diagonal travar är fortfarande mycket fysiskt krävande, speciellt för knäna, och skidåkare bör viss sträcka före och efter skidåkningen för att värma upp och kyla ner kroppen ordentligt.

Hastigheten på diagonalen travar är inte lika beroende av hur många steg som det är på längden på framsteg. Även om det är frestande att öka tempot kommer skidåkare finna det mer effektivt på lång sikt för att lära sig att förlänga sina framsteg. Längre framsteg leder till ökad fysisk ansträngning att röra sig i mitten av skidåkare massa, gör snabb skidåkning fysiskt krävande för vissa skidåkare. Men längre steg i slutändan mindre tröttande än korta, snabba sådana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.