Vad är Climbing Holds?

Klättring lastrum olika former gjutna i harts eller plast som är avsedd för montering i berg klätterväggar. De är utformade för att efterlikna känslan och ibland ser ut att klättra utomhus, och sker i varierande svårighetsgrad. Ett flertal företag levererar klättring har och det är också möjligt att göra din egen med gjutning kit. För människor som vill utöva klättring året runt utan att behöva oroa sig för vädret, klättring har är en viktig del av utbildningen.

klättervägg är en kraftigt förstärkt vägg försedd med hål som klättrar innehar kan skruvas. En kort vägg brukar kallas bouldering vägg, i en hänvisning till bouldering, en mindre extrem klättring sport. Taller klätterväggar är utrustade med belays och annan säkerhetsutrustning samt mattor i fall klättrare faller. De klättrande har fästs med bultar, vilket gör klättervägg helt rekonfigurerbar. Ofta kommer särskilda linjer ritas upp, kräver klättrare att använda en uppsättning utbud av klättring har att komma till toppen av muren.

För att klättra en låg mur, alla en klättrare verkligen behöver är starka händer och krita. Krita hjälper klättrare få ett bra grepp om klättring har, genom att absorbera svett som annars skulle göra händer hala. Vissa klättrare använder handskar istället, speciellt för utomhusbruk klättrar på material som kan vara vassa eller smärtsam. Klättraren grepp klättrande håller med fingrar och tår specialiserad klättring skor, och drag sig själv upp på väggen.

För högre murar, är det viktigt att använda säkerhetsutrustning. Även ett kort fall kan vara skadligt, och de flesta gym behöver klättrare att bära axelremmar och gem i Belay redskap, som finns högst upp på väggen. Gratis klättring, klättring utan säkerhetsutrustning, vanligen ogillat. Belay redskap gör inte klättra några enklare när klättraren fortfarande behöver använda klättring håller att skala väggen, men det gör det mycket mer säker. Sjunker kan hända när man kliver håller misslyckas, klättraren hand glider, eller klättraren är distraherad, och de råkar på alla nivåer i klättring skicklighet.

p

Enkel klättring har är utformade med stora, tydliga gripande områden, vilket gör dem mycket enkla att använda. Svårare håller tenderar att vara mindre, mer hala, och med mindre klart definierade områden få tag på. Klättrare kan välja att följa en rutt utmanande klättring håller att arbeta upp en vägg om de är avancerad, eller så kan de börja med lätt rymmer så att de kan få en känsla för slutförande. Klättring tenderar att vara roligare med en partner som kan se ut för din säkerhet, påpeka nya och intressanta rutter, och utmana dig. Om du är intresserad av att använda en klättervägg, använder en sökmotor för att söka efter klättring gym nära dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.