Vad är Bungee Jumping?

Bungyjump är en fritidsaktivitet som innebär att hoppa från en hög yta medan det är anslutet till ett gummiband. Ena ändan av detta gummiband bifogas hopparen kropp, medan den andra änden är ansluten till ett fast föremål på hoppande punkten. Normalt innebär bungyjump hoppa från hoppande punkter som är flera hundra fot eller meter hög. Gummibandets används i denna verksamhet är utformad för att sträcka under bygeln höst och nafsa tillbaka upp flera gånger. Detta gör att hopparen att studsa upp och ner över längden på den hoppande området tills energin från hoppet har utarmat.

Även om det finns kroppsliga risk som att hoppa från höga platser, miljontals framgångsrika bungee hopp avslutats. Framgångsrika hopp kan hänföras till utvecklingen av säkerhetsstandarder och strikt följa riktlinjerna för hoppning. Dessa riktlinjer omfattar omsorgsfull kontroll och dubbelkontroll av beslag för varje hopp.

Trots stora ansträngningar från bungee operatörer att uppfylla säkerhetsnormer, det händer olyckor. Tyvärr leder ofta till allvarliga personskador eller dödsfall. En vanlig orsak till bungyjump olyckor är att använda ett felaktigt lång sladd. Bungee cord bör vara mycket kortare än avståndet från och med hopp sker. En kortare sladd ger utrymme för nödvändig stretching under hoppen.

Bungyjump utrustning omfattar Gummibandets, selar och burar kran. Många bungee sladdar är fabriken producerade. De kan dock göras på hemmaplan också. Finns bungee seldon görs för kroppen och benen, och kranar som gjorts för att sänka hoppare snabbt till marken.

Bungyjump med en sele gör att hopparen att flytta runt. Armarna och benen är fria att röra sig med en sele, och snurrar och vänder är lättare att utföra. Å andra sidan är benet selar sa att erbjuda en verklig känsla att flyga och det bästa att hinna först. "

Många bungyjump entusiaster hitta hoppa med benet selar elegant och spännande. Däremot har det varit en hel del haverier oavsiktligt lossnar ankel seldon. Som ett resultat av många kommersiella bungyjump operatörer kräver användning av kroppen seldon. Faktum är att vissa operatörer föredrar att utrusta jumprar med både ben och selar organ för extra säkerhet. Det är möjligt att bungee jump med en arm sele. Arm selar vanligtvis bara ben axelremmar som används på armarna. Många anser bungyjump med en arm sele ett dåligt val på grund av risken för dislocating axlar eller på annat sätt skadade överkroppen.

Många stora städer har permanent bungyjump operationer , så spänningen arbetssökande att prova denna verksamhet bara om någon tid på året. Dessutom finns det äventyr-semester paket som inkluderar idrott mellan schemalagda aktiviteter. Dessutom finns bungyjump klubbar runt om i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.