Vad är Bowling shirts?

En bowling skjorta är en särskild typ av skjorta som är associerade med spelet i bowling. Det är box-cut och kortärmad med en knapp-up front, pocket, och har en liten tillplattade kragen. Vad skiljer en bowling skjorta från alla andra box-cut shirts är användandet av färg. Bowling skjortor har särskiljningsförmåga, Stark, 2-färg block mönster som ger dem en retro 50's look. Ett exempel på en klassisk bowling shirt är en vit skjorta med en kontrasterande svart frontpanel och krage. Baksidan av skjortan kan också vara svart, med axeln rörledning, axlar själva och ärmar, vit. Omvänt skjortan kan ha motsatta sidan och tillbaka. Andra exempel på färgscheman i svart och rött, blått och svart, vitt och rött, etc.

Bowling skjortor är vanligtvis bomull eller bomull /poly blandningar. Klassisk Bowling skjortor är aldrig mönstrade i annat än fasta ämnen med kraftiga heldragna linjer eller avvikande keder användas som en accent. En skjorta mönstrad i Paisley, är prickiga, plädar eller skriver, inte en klassisk bowling skjorta, även om den skurna är densamma.

Contemporary bowling skjortor finns med screentryckt ryggen, i likhet med många mönster vi ser på tryckta tee shirts. Många företag kommer även skriva ut din logotyp anpassade team eller design på baksidan.

1950-ungdom gjort bowling skjortor höft, även utanför de köer, bär dem till butiker malt, humle dans och fotbollsmatcher. Idag, bowling skjortor är fortfarande mycket att känna igen och förbli en del av vår historia och popkultur.

Bowling är en av de mest populära sporterna i världen, haft med nästan 100 miljoner människor över 6 kontinenter. Det är rudimentär början tros av vissa att nå hela vägen tillbaka till 3200 B. C. , när ett litet barn i Egypten begravdes med en samling av föremål som tycktes ha använts för ett stift sport. Graven avslöjades på 1930-talet av brittiska antropologen Sir Flinders Petrie. Lägg också märke till, historikern William Pehle bowling spåras tillbaka till 300 AD i Tyskland, och det är rekord för variationer i spelet spelas hela historien i nästan alla delar av världen. av någon åtgärd bowling är gammal och älskade.

Den amerikanska Bowling kongressen bildades den 9 september 1895 och krediteras med att standardisera bowling i USA och organisera officiell konkurrens. The Women's Bowling League följde 1917, endast tolv år efter bowling såg den första icke-trä boll-gummit Evertrue. Brunswick följde 1914 med sin Mineralite bollen, och 1952 automatisk pinspotters ersättas pinboys i gränderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.