Vad Golfhandikappad?

Golfhandikappad är ett nummer som används för att göra konkurrens mellan aktörer med olika kunskapsnivåer jämnare. Antalet beräknas med hjälp av en komplicerad formel som tar hänsyn till golfspelare justerade grov betyg och svårigheten av kursen. Ju lägre siffra, desto bättre golfaren. En "scratch" golfare är ett med en golf handicap 0 eller bättre. När två golfare med olika handikapp att spela tillsammans, är de nackdelar som används för att även spelfältet. På det mest grundläggande, om en person med ett golfhandikapp på 2 spelar mot någon med ett golfhandikapp på 10, den första person som skär två slag av hans eller hennes poäng slutpoäng, medan den andra personen skär 10 stryker bort sitt slutliga poäng. Poängen jämförs sedan för att se vem som vann.

För Golfhandikappad att vara tjänsteman, det normalt måste erhållas genom en organisation som i United States Golf Association (USGA). Formeln för att räkna Golfhandikappad tar hänsyn till svårigheten att kursen som en rund spelades att ge en mer korrekt bild av golfarnas spelstyrka. För att göra detta, tilldelar USGA vad som kallas en lutning till varje uppsättning utslagsplatser på varje kurs. Detta nummer är beräknat till formel som beräknar ett golfhandikapp. är lutningen betyg också för att bestämma det antal slag en golfare blir på en viss kurs. En persons golfhandikapp och lutningen manskapet bidrag till en formel som bestämmer handikappet den person som kommer att använda för en sådan kurs. Detta antal kan skilja sig från spelarens Golfhandikappad beroende på svårigheten av kursen. Eftersom inte alla kurser har samma svårighetsgrad, gör denna spelare nackdelar mer relevant för kursen som spelas.

p

hinder kan användas för att utjämna konkurrensen mellan två spelare eller i en större turnering. I en turnering inställning, är varje spelares Golfhandikappad tillämpas på hans eller hennes grov poäng, och nätet poäng används för att fastställa vinnaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.