I Hockey, Vad är skinande?

sade bara, skinande är en informell typ av hockey spelas på is med några andra regler eller utses positioner med undantag av målvakten, och utan skyddsutrustning. Det enda som behövs för en omgång skinande, enligt entusiaster, är skridskor och en isig yta som att spela. Eftersom spelarna är utan skyddsutrustning såsom hjälm och kuddar, takläggning /revning, eller slå pucken så att den stiger över isen, är förbjudet. Även med denna regel, men skador för skinande spelare är i stort sett bara en del av spelupplevelsen. I skinande finns inga nät, domare eller utrustningar som används. Skinande spelare består vanligtvis sina egna skridskor, medan käppar, Puck och gränser mål kan hittas objekt. Klubbor kan vara en kvast eller trädgren, så länge den är stel och kan användas för att slå pucken. Pucken kan vara en plåtburk eller en bit frukt eller robusta objekt som tål stryk. I Kanadas historia, en speciell sorts primitiv pucken som används i skinande frös hästgödsel, som vanligen kallad väg äpplen. En konservburk är också ofta används, som efter flera spel formen börjar likna en riktig metall bollen genom upprepade pummeling av klubbor. Målet gränser kan vara antingen naturligt avgränsade eller provisoriska. P

Team är ursprungligen bildades i skinande när alla spelare kastar sina pinnar i en hög. En person har valt att dela upp käppar i två grupper. Spelare hämtar sedan sin egen käpp, och bilda ett team med andra aktörer vars stick var i samma grupp. De två leder grupper blir den motsatta grupper. En målvakt utses från varje lag att säkra målet gränser och förhindra att andra lag från plocka poäng.

skinande grunden är en kanadensisk tid, men härstammar ursprungligen från det skotska ordet och omgång "shinty," en typ av landhockey. I sann nationalistisk form, skinande erbjuds på en riklig antalet fritidsfiskare centra i Kanada, och spelet är inklusive alla åldersgrupper. I USA, skinande kallas gruff eller pick-up hockey. Varianter av skinande omfattar Street hockey, en version som inte spelas på is och ringette, en nej-kontakt version.

Också i sann kanadensiska mode, finns det speciella diskurs avser skinande. Arenan kallas ofta för "Ice Palace," a "Deke" är en knepig försvarsåtgärd utformad för att förvirra oppositionen, och en "tic-tac-toe play" är en serie samordnade rörelser utföras av viktiga aktörer på ett team för att göra mål ett mål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.