Vilka är de delar av en skateboard?

Det finns flera delar av en skateboard förutom just styrelsen och hjulen. De olika delarna av en skateboard är väsentliga för dess prestanda under användning. Den primära delar av en skateboard är leken kommer det lastbilar, hjul och lager, hårdvara och Grip Tape.

Däcket är styrelsen själv. Tillverkad av flera skikt trä, ofta lönn men ibland annat virke komprimerade ihop, är leken den del av skateboard du står på. Den genomsnittliga bredd är mellan 7,5 och 8 inches (19. 05 till 20,32 cm) och den genomsnittliga längden är omkring 32 inches (81,28 cm), men båda kan variera. Storleken och formen på däcket är relevant endast för personlig preferens av åkare och bygger vanligen på vilken typ av skridskor-gata eller vertikalt (grön)-han eller hon föredrar.

Lastbilar är de delar av skateboard som fäster under och direkt upp på däck. Bilarna består av mindre delar, inklusive axlar, bussningar och grundpelare. De är i allmänhet tillverkade av aluminiumlegering eller titan och finns i en mängd olika färger. Det finns olika kvaliteter, men återigen valt den uppsättning av lastbilar är en fråga om personlig preferens. Bilarna finns till styrelsen med muttrar och bultar hårdvara. att hjulen på en skateboard är plast uretan och varierar i hårdhet. Mjukare hjul är att föredra för skridskoåkning vert, medan hårdare hjul är att föredra för street skating. Hjulen kommer i olika storlekar för att uppnå olika resultat. Mindre hjul ger mindre motstånd när manövrerande trick, medan större hjul ger mer stabilitet. Lagren Pop inne i mitten av hjulet och mäts efter ABEC (Annular Bearing Engineers Committee), som mäter tolerans bredd och exakthet i lager.

Grip Tape är grov, självhäftande täcker den appliceras på toppen av däcket. Dess syfte är att tillhandahålla dragning när man rider. Grip Tape finns i olika färger och grafik. Det finns andra tillbehör som kan köpas till för att införliva de viktigaste delarna av en skateboard, som stiger upp som ändrar höjden av styrelsen från marken. Tillbehör är inte avgörande för att en styrelse konstruktion på något sätt, men kan vara ett sätt att anpassa prestanda och utseende av en styrelse.

När du beställer en skateboard, Du kan köpa ett komplett, vilket inkluderar att gå igenom de delar av skateboard, eller så kan du köpa bara de delar du behöver. Två av de mest köpta enskilda delar av en skateboard är däck och grundpelare, vilka båda kan bryta enkelt beroende på användning och kvalitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.