Vilka är de brittiska Classic Races?

Sju viktiga hästkapplöpningar i Storbritannien som tillsammans benämns "brittiska klassiska tävlingarna. " En av dessa raser, St Leger Stakes, är historiskt viktigt eftersom det är den äldsta Turf ras, ha körts årligen sedan 1776. St Leger Stakes har missat bara ett år i sin historia: 1939, när krig bröt ut mellan Storbritannien och Tyskland. Inträde i den brittiska Classic Races är begränsad till friska treåriga hästar, och tävlingarna tenderar att vara starkt närvarande och i nyheterna, ungefär som stora hästkapplöpningar i andra länder. De två första brittiska klassiska tävlingarna, springa i slutet av april eller början av maj, är de tusen Guineas och Two Thousand Guineas, var uppkallad efter den traditionella priset för vinnaren. Dessa tävlingar äger rum på Newmarket Racecourse, ett nav i British racing världen. Lopp har körts vid Newmarket sedan tiden för James I, illustrerar lång historia av hästkapplöpningar i Storbritannien. The Two Thousand Guineas är öppet för både hingstar och ston, och det är den första etappen i den brittiska Triple Crown. Endast ston kan ange One Thousand Guineas. i början av juni får hingstar och ston in Epsom Derby, kör under en något längre sträcka på Epsom Downs. Ston kan också ange Epsom Oaks. Dessa tävlingar sägs vara mer utmanande eftersom banorna är mer fysiskt krävande, och på grund av något längre avstånd. Epsom Derby är också den näst juvelen i den brittiska Triple Crown.

Slutligen, i september, den brittiska Classic Races nära med St Leger Stakes i Doncaster. Denna ras är längre än många andra Stakes raser, leder till att många lärare att få sina hästar till mindre utmanande möter istället. En vinst på St Leger Stakes visar att en häst kan utvecklas till en allvarlig utmanare på senare år, och om hästen har vunnit de två tusen Guineas och Epsom Derby samt tar det brittiska Triple Crown. Med 2007, bara 15 hästar i British racing historia hade vunnit Triple Crown. Den senaste Triple Crown vinnaren var Nijinsky, 1970.

Varje British Classic Race har sina egna traditioner, och några av dessa traditioner härmade för yngre klassiska tävlingarna i andra nationer. Hästar som vinner dessa tävlingar allmänhet kommando högre betäckningar, eftersom de upplevs vara av hög kvalitet idrottare. Biljetter till den brittiska klassiska tävlingarna tenderar att bli dyrt och svårt att få, människor som vill delta i dem bör planera för framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.