Var kan jag lära dig spela Bridge?

Bridge är ett ganska invecklat kortspel, ofta med hänvisning till en variant som kallas kontrakt bron som är populär i USA, England och på andra håll i världen. Det är ett trick med spel "i samma grupp av kortspel som spader eller hjärter, men med ytterligare ett antal regler och komplikationer som gör det lite svårare att lära sig än de andra spelen. Det finns en hel del strategi inblandade i bridge, liksom, både på grund av de lager av komplexitet och det faktum att det spelas i partnerskap med en annan spelare-detta innebär att även om man kan lära sig spela bridge relativt lätt, processen för lärandet pågår, som ett försök att bli en bättre spelare. Resurser finns tillgängliga för att hjälpa människor i alla kunskapsnivåer lära sig spela bridge, från absoluta nybörjare till avancerade spelare.

antagligen det lättaste sättet att lära sig spela bridge är helt enkelt att hitta en grupp människor som spelar och be dem att låta dig observera en stund och kanske lära dig de grundläggande reglerna. Bridge är ett mycket socialt spel, och de flesta grupper är glada att hjälpa nykomlingarna intresserade av att plocka upp regler och strategi. Denna metod för att lära sig spela bridge har den klara fördelen att du kan ställa frågor om de områden du tycker är särskilt förvirrande eller knepigt och att se ett antal olika spelstilar i praktiken-också, naturligtvis, när du väl lära dig att spela, du kommer att behöva en grupp att spela med, och de människor som instruerat dig kommer att vara idealisk för detta ändamål.

För användare som vill lära sig på egen hand finns det ett antal böcker och instruktionsfilmer finns att inte bara hjälpa dig att lära dig spela bridge, men kan också ge dig en stark grund för strategin. De flesta av dessa böcker har rakt framåt titlar som Lär dig spela bridge eller Hur man spelar bridge , och för de grundläggande regler, är en förmodligen lika bra som alla andra. När du är redo för texter att utveckla strategin och ger mer riktade tips, kan det vara värt att fråga mer erfarna spelare vilka böcker de skulle rekommendera. Många tidningar har också en dag eller vecka bro pussel som kan hjälpa dig att finslipa din strategi när du har lärt dig grunderna. Det finns ett ökande antal online-resurser för att lära dig att spela bridge, liksom . Många webbplatser erbjuder tutorials allt från mycket enkelt till dem som täcker många nyanser av strategi och partnerskap. Ett antal program suite finns också som kommer att hålla din hand som du lär dig att spela bridge, och börjar med att visa dig de grundläggande reglerna, och sedan tar dig genom särskilda scenarier och ge dig råd och instruktioner på vägen. Även om vissa av dessa programpaket kostar pengar, många är helt gratis. För en nybörjare är det förmodligen värt att experimentera med ett antal fria program först, går vidare till program som kostar pengar senare. American Contract Bridge League (ACBL), till exempel, erbjuder ett gratis program för att hjälpa nykomlingarna lära sig spela bridge.

Det finns också enskilda lärare som inte bara hjälpa dig att lära dig spela bridge, men kan också fortsätta lära dig som du framsteg, för att hjälpa dig att bli en bra spelare. Som med schack eller gå, är bron gemenskap ganska stora och är oftast glada att uppmuntra nya spelare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.