Vad är silikon Swim Mössa?

silikon simma mössor är långt ifrån gummit simma Mössa bärs på 1920-talet, som såg lite ut som en hjälm. Dessa simma caps göra mer än att bara hålla håret torrt. De är eleganta, stilfulla och inte ryck ditt hår när du tar bort dem.

Även simma mössor är gjorda av olika material, silikon simma mössor är populära eftersom de är mycket elastisk och kan sträcka till två gånger sin storlek, vilket gör dem enkelt att ta bort efter en simtur. Jämför detta med den gamla stilen mössa, vilket ibland skulle fastna i håret, vilket orsakar både besvär och smärta. Dessa gammaldags Mössa kunde få så trassla in sig i långa hår att de kan brytas.

silikon simma mössor är också hållbara och mjuk, vilket gör dem bekväma att bära under en simtur. Silikon kan ditt huvud att andas och silikon simma mössor är ett bra alternativ till latex simma landskamper för dem som är allergiska mot latex. kan simma mössor bäras att hålla ett hår torrt och skydda den från de hårda klor i pooler. Detta kan vara särskilt viktigt för behandlat hår, eftersom klor kan vara mycket skadligt för en permanent eller hårfärg. Silikon simma mössor kan också hjälpa till att hålla vattnet ur öronen på grund av den trivsamma passar de tillhandahåller. Mössa också erbjuda skydd till poolen avlopp så att de inte blir igensatt av hår. År sedan simma mössor ofta obligatorisk för kvinnor i simbassänger, men de flesta pooler inte längre behöver dem. En annan fördel med silikon simma Mössa är en bra och säker passform, vilket är viktigt för konkurrenskraftiga simmare. Professionella simmare wear simma mössor inte bara att skydda sitt hår, men för att hjälpa simning hastighet. När du simmar konkurrenskraftigt varje sekund räknas och hår kan sakta simma tid nere pga hydrodynamiska dra, som ofta kallas "dra". I princip kan du simma snabbare när du bär simma cap.

Swim kepsar har kommit och gått i modescenen, men de kommer alltid ha en funktion, särskilt på konkurrensutsatta simning. Så länge simmare vill skydda sitt hår och /eller rev upp sin simning hastighet, och pool ägarna vill behålla sina pooler hår gratis, simma cap kommer att vara omkring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.