Vad är olika typer av Jonglering?

Den mest traditionella formen av jonglering innebär en person kastar tre eller fler bollar i luften och fånga dem innan de faller till marken. Denna vanlig form av jonglering kallas slänga jonglering och kan också använda klubbar eller ringar i stället för bollar. Som jonglering experter har förbättrats i sina båtar, har dock ett bredare spektrum av jonglering stilar uppstod. En typ av jonglering är cigarrlåda . Med cigarrlåda, slänger jonglör tre eller flera rutor i luften. Som väntat är dessa boxar avsedda att se ut cigarrlådor. Som jonglör slänger askar i luften, han eller hon med jämna högar dem i ovanliga kombinationer. Dessa kombinationer kan omfatta stapling några av rutorna på sina kanter eller stapla dem under ena benet stående på en fot. En annan typ av jonglering är devilsticks eller hippysticks , som också kallas devilstick manipulation , fiddlesticking , eller bara sticker . Med denna form av jonglering, manipulerar jonglör en central stafettpinne med hjälp av två andra pinnar. Genom att bara använda dessa spakar får jonglör kasta centrala stafettpinnen i luften, vrid den och utföra andra trick utan att den centrala stafettpinnen röra något annat än spakar.

Diablo är en annan form av jonglering. Med denna stil, gör jonglör i Diablo, som är ett objekt formad som ett timglas, utföra vissa trick med ett speciellt verktyg. Detta verktyg är helt enkelt två korta stavar med ett snöre fäst dem båda. Genom att använda dessa strängar, gör jonglör av Diablo spinn och flyger genom luften.

Jugglers har också gjort jonglering mer än bara en one man show. När fler än en person är involverad i jonglering lagen, kallad grupp går . Vanligtvis är det medlemmar i gruppen möter varandra under grupp jonglering. Att lägga till den spännande, gruppmedlemmarna utför ofta trick medan jonglering objekt fram och tillbaka.

De mest populära objekt att använda under grupp bortgång är klubbar. Vissa professionella jonglörer, däremot, har gjort sina agera mer vågad med gungade objekt såsom svärd eller tända facklor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.