Vad är en utställning Game?

Ibland kallas en utställning match eller en demonstration spel, är utställningen spelet akten av två idrottslag väljer att engagera sig i att spela ett spel som inte anses vara relevant för någon form av liga eller Standings konkurrens. I huvudsak har resultatet av spelet inte påverkar den aktuella posten av konkurrenterna, och görs vanligtvis antingen som en del av ett träningsprogram för berörda lag, eller som ett sätt att skaffa pengar till välgörenhet eller community projekt.

Utställning spel finns i nästan varje gren av tävlingsidrott. Som ett verktyg för att hjälpa lagkamrater att vänja sig vid att arbeta med varandra, tjänar utställningen spelet som en testkörning för blandning av olika kompetensnivåer och utarbeta strategier som skall användas av lagen under grundserien. Begreppet utställningen spelet för detta ändamål är inte begränsad till professionell idrott. I själva verket kan idrottslag från gymnasier och högskolor väljer att delta i utställningen spel som ett sätt att bidra till arbetet laget till en mer sammansatt enhet innan säsongen.

Många professionella sport också dra stor nytta av utställningen spelet som inte bara ett sätt att bygga laganda och sammanhållning, men också som ett sätt att få fans i rätt tänkesätt innan den ordinarie säsongen börjar. Detta är särskilt sant med baseball. Väljer att hålla en demo händelse eller två i förväg ger nya gruppmedlemmar chansen att lära känna den långa tid spelarna, och börjar finna sin plats i arbetet inom teamet. Ofta är det allmänheten inbjuds att delta i demo spelet, vilket kan vara en motiverande faktor för både publiken och lagspelare. Generellt sett är en utställning spel öppna för allmänheten utan kostnad, även om vissa idrottslag har valt att ta ut en liten inträdesavgift som ofta doneras till ett anvisat välgörenhet.

i det lokala samhället, kan en utställning spel också användas som ett sätt att samla in pengar till den höga skollag. Som en del av penninginsamling fall biljettpriset är vanligtvis inställd på en nivå som uppmuntrar många människor att delta, med avkastning skall delas upp i två lag. Pengarna som samlas in kan gå mot köp av ny utrustning och uniformer för medarbetare, samt att bidra till en bättre idrottsanläggningar på ett eller båda av de berörda skolorna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.