Vad är en sport Beat Writer?

En sport slå författare är en journalist som blir utsedd att täcka en viss lagsporter. En sport beat författare ofta täcker hans eller hennes team året runt, även under offseason. Jobbet i en idrottsförening beat författare varierar något från idrott till idrott, men grundelementen är desamma. Sport beat författare vanligen krävs för att täcka varje match laget spelar-även på långa resor-och skriva spel berättelser, sammanställa anteckningar och ibland skriva funktioner och förhandsvisningar av kommande spel. Sport beat Författaren är också ansvarig för nyheter som sker inom teamet, vare sig det är en stor handels-eller en kriminell utveckling med en spelare.

Även om en sport slå författare fokus är i allmänhet ganska smal-eftersom hon har bara täcka ett lag i en sport-hennes skrivförmåga måste varieras tillräckligt för alla olika typer av berättelser som hon måste skriva. Sportupplaga måste veta allt som finns att veta om idrott som det spelas på fältet, samt krångel med näringslivet sidan av idrotten. Livet av en sport beat författare kan vara som att försöka eftersom det är spännande-han bor praktiskt med laget under säsongen, men han får betalt för att titta på sport och träffa kända idrottsmän dagligen. De två ytterligheter när det gäller att täcka en professionell lagsporter-i de fyra största sport, åtminstone-är baseboll och fotboll. En sport slå författare som täcker ett baseboll lag har utmaningen att finna nya och intressanta sätt att rapportera om varje spel i en 162-spel säsong, men lediga dagar är så få att det finns sällan tid för funktioner och förhandsvisningar. Funktioner vanligtvis måste arbetade under en lång tid, i stilleståndstid före och efter spelen. I fotboll är dock den rutinmässiga mycket olika. Det finns bara 16 matcher i grundserien, och det finns en hel vecka mellan varje spel-och reporter måste komma med en historia nästan varje dag. De dagar under veckan är vanligtvis fylld med en uppföljande berättelse om föregående spelet, en funktion på en spelare eller enhet i laget, senaste nytt om skador, personal flyttar, och så vidare, och en förhandstitt på det kommande spelet . Det är också mycket mindre resor i fotboll än i baseball, som tiden mellan bortamatcher brukar spenderas i laget-och tidningens-hemstad. Den offseasons av de två sporter är mycket olika, liksom. Baseball har en mycket tyst offseason, som gör det möjligt för idrott slå författaren att hämta sig från vad som kan vara en exhaustingly lång säsong. Mycket lite väntas från baseball författare innan vårens träning-bara större fri agent flyttar eller ledningspersonal förändringar kräver mycket rapportering.

I fotboll, å andra sidan finns inte mycket av en offseason. NFL Scouting Combine i februari och college förslag i april har blivit populär nog att motivera ganska noggrann rapportering och minicamps och träningsläger Håll takten författaren upptagen tills försäsongen. Den upptagen offseason balanserar ut vad som är en relativt avslappnad regelbunden säsong jämfört med baseball.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.