Vad är en sadelsätet Division?

En sadelsätet Division är en division i ett Horse Show som är tillägnad sadelsätet ridning, en stil av ridning som härrör från engelsk stil ridning. Sadelsätet Riders användning tack och kommandon som liknar dem i engelsk stil ridning, men deras åkstil är lite annorlunda, syftar till att visa upp gaited hästar specifikt. Många människor gillar att titta sadelsätet tävlingar eftersom även oerfarna människor kan njuta av utseende gaited hästar i ringen. Målet för en sadelsätet Division är att lyfta fram hästar med prålig, distinkta gångarter, speciellt travar med hög ben åtgärder. Hästarna visas i sadelsätet kan variera kraftigt, men de är typiskt gaited hästar, som till hästar med gångarter utöver de grundläggande skritt trav och galopp, dessa hästar ibland kallas "action raser", en anspelning på deras prålig gångarter . Stilen i ridning används av sadelsätet ryttare uppmuntrar hästarna har fet, slående gångarter som ser bedövning i kombination med den eleganta tackel som bärs av hästen och Högtidskläder västen av ryttare.

sadelsätet är alltid gjort på plan, eftersom fokus gångarter, och det är uppdelat i ett antal klasser som kan delas upp efter ålder eller färdighet rangordning. Tre och fem gaited klasser är grundläggande klasser som presentation speciellt gaited hästar, medan plantage klasser fokuserar särskilt på prålig promenader. Park, nöje och klassiska divisioner främja seder och resultat under prålig gångarter, även om gångarter är fortfarande viktiga. En equitation klass vid en sadelsätet Division betonar sambandet mellan häst och ryttare, med domare håller ett öga på de kommandon som används och de sätt för båda parter. Ett stort antal åtgärder raser visas under sadelsätet inklusive Morgans, Tennessee walking Hästar, Icelandics, Saddlebreds, Standardbreds, Arabians, Paso Finos, Missouri Foxtrotters, andalusier, och Racking Hästar. Det vanliga är att man och svans är kvar fria och flytande, med några åkare bindande upp svansar i stallet för att främja särskilt länge tillväxten. Grooming i en sadelsätet Division är noggrann, som ett elegant utseende är lika viktigt som graciöst flyter åtgärder i ringen.

Eftersom sadelsätet betonar prålig gångarter, hästar visas i en sadelsätet Division ofta skodda med särskild utrustning för att främja hög-stepping, vackra gångarter. Detta har varit ett ämne för kontroverser ibland, som en del skoning utrustning som använts tidigare i sadelsätet är faktiskt ganska grym. Skor som är avsedda att avsiktligt såra hästar är förbjudet i de flesta sadelsätet tävlingar i dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.